TOP!

geen klachten

makkelijk te bestellen en snel binnen gekregen

Ik bestel al paar jaar en kan het makkelijk bestellen en het is altijd met een paar dagen binnen.

Ik bestel al jaren bij deze firma. Snelle service.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over Vitamineoprecept. Als je een bestelling doet zorgen ze dat het de volgende dag al bezorgd wordt. Aan de telefoon zijn ze vriendelijk en behulpzaam. Gewoon super

Telefonisch besteld op voorschrift van de oogarts. Al een paar jaar. Alleen past het niet in onze brievenbus. Toevallig was een medebewoner van ons appartement tegelijk bij de brievenbus en kwam het ons brengen Hiervoor woonde we in een huis en toen hadden we hier geen probleem mee.

Prima hulp gehad

Zie boven

Ruim voldoende

Hoop dat het helpt, mijn slechtziendheid te stabiliseren

Goed en eenvoudig

geweldig super zo

de ogen worden niet beter dat heeft de arts mij voor gewaarschuwd

Kwaliteit en service is goed

Klantenservice is goed. Producten zijn zeer goed

Goede webshop en snelle levering

Fijn contact met klantenservice

Ik heb al meerdere keren contact gehad met de klantenservice. Steeds is het vriendelijk, service gericht en kundig

Geweldig..

Mijn man kreeg via de oogarts te horen dat hij deze tabletten moet gaan slikken dus de oog capsules.!!!

Zeer snelle levering

Door de oogarts zijn de Areds minder zink capsules aanbevolen. Neem ze dus maar trouw 2x pd in!

razend snel geleverd

goede service, snelle levering

Makkelijke site

Kan heel makkelijk de recepten vinden welke wij nodig hebben

Snelle levering en goede producten

super opgelost

Mijn probleem voor gelegd en meteen zonder woorden opgelost. Super om zo een vaste klant te helpen. Thx voor deze geweldige service en ook nog gratis.

Gewoon goed

De vitaminen die ik al jarenlang gebruik hebben een positief effect.

betaalbare multivitaminen

geen nare geurtjes, makkelijk te slikken en betaalbaar, helaas kan je wel maar 1 wls vitamine te gelijk kopen.

Prina

Snelle levering.

je wordt goed geholpen aan de telefoon

de de bestelling zijn snel binnen

Snelle adequate levering die met bijgeleverde factuur achteraf kon worden betaald

Goede producten tegen een scherpe prijs

Snelle gratis levering tegen een voordelige prijs.

Goed product, goede prijs. After sales oké!

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!