Super goede service and vriendelijk geholpen aan de tel.

Goed product en goede service

De bestelling via de webshop verloopt vlekkeloos. De betaling eveneens. De levering via de brievenbus is een mooie manier waardoor je niet thuis hoeft te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen.

Matig hoop op verbetering

De nieuwe samenstelling van de pillen vind ik niet geweldig. De pullen ruiken meer en zijn en je proeft de smaak meer. Mijn maag heeft er geen last van, maar ik slik dagelijks een maagbeschermer. Ik neem de pillen altijd tussen de middag na de lunch in. In de ochtend krijg ik anders last vN mijn maag. Had ik ook bij de oude samenstelling vd pillen. Ik heb expres een kleinere hoeveelheid gekocht. OmdT ik op de website las dat de pillen opnieuw worden aangepast.

Redelijk goed

De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Al eerder aangegeven dat her jammer was dat ik maar 1 zakje kon bestellen ipv meerdere. En jammer dat de capsules veranderd zijn krijg ze nu moeilijker weg omdat de geur zo heftig is.

Duidelijk,geen poespas

Duidelijk

Snel en correct

Reeds jaren klant wordt toch nog gebeld

Top snelle service

Top en snelle,service

Ik slik de pillen preventief tegen macula degeneratie en tot nog toe gaat het goed.

Ik weet nu waar de drempel zit. Voorwaardenknop is slecht zichtbaar.

Zie bovrn

Ruime sortering van vitamine op recept

Ik beveel vitamine op recept aan. Maak al vele jaren gebruik van deze site. Ruime sortering van vitamines. Hoge kwaliteit producten.

Heel betrouwbaar

Als je iets besteld heb je het de volgende dag in huis.

Groot assortiment tegen redelijke prijzen

Er wordt adequaat gereageerd op elke bestelling en doorgaans snel en correct geleverd.

Op advies van de oogarts via jullie de capsules besteld. Binnen 24 uur geleverd. Top!

Duidelijke site en normale prijzen!

De WLS vitaminen bij hem besteld omdat ze de goedkoopste zijn! Dit betekend niet dat de kwaliteit niet goed is, die is prima! Overzichtelijke site en snelle verzending! Aanrader!

nooit problemen gehad

altijd goed gegaan

Zeer snel en vind zuigtabletten erg goed van WLS

werkt goed bi macula

sinds het gebruik zijn mijn ogen iets verbetert

Duidelijke en overzichtelijke website

Ik ben heel tevreden over de Areds2. Gebruik het nu een paar jaar. Bij vragen werd ik direct en netjes geholpen. Goede service dus!

Helpen goed voor mijn ogen

Gebruikt al jaren deze vitaminen

Vlotte afhandeling

Goede producten en snelle levering

Dat ze wat aan de smaak moeten doen

Ik vind de vitamine echt vies smaken

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Met als de vorige keren prima gegaan

Jammer

Ik wilde 2 verpakkingen kopen van mn wls kopen, maar had de mogelijkheid niet?

Snel en goed

Prima webshop, snel in huis.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!