Gewoon goed

Goede webshop en verzending.

makkelijk te vinden

goede vitamine voor een betaalbare prijs

Super snelle leveringen, goede prijs en goede service

De keuze voor Omega 3 en MSM zijn een uitstekende keuze.

Een keurige afhandeling van verkeerde bestelling

Al enkele jaren ben ik een tevreden klant

Prima besteld op aanraden van de oogarts

Neem het al heel lang in voor mijn oogziekte

EEN OPSTEKER

Heb al vaker een bestelling geplaatst. Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en te betalen. Zeer snelle levering.

Andere verpakkking

De capsules zijn in een andere omhulsel wat niet goed is! Ze stinken en slikken moeilijker weg en blijven op boeren.

Goede en snelle levering

Waarom zijn de AREDS2 oogformule nooit in de aanbieding?

snel, efficient, goede spullen!

zie boven

Goede medicijnen

Snel en op tijd geleverd

Goed en vlotte afhandeling van de bestelling

Jullie procducten zijn beestje duur.

Snelle levering en goed contact

Er waz iets verkeerd gegaan qua korting. Heel goed contact met de klantenservice en goede oplossing uiteindelijk. Ik was en blijf een tevreden klant

Makkelijk zoeken , de multivitamine zijn perfect voor mij. En een snelle levering

Balen

Echt zo balen dat mn pillen zijn aangepast betreft de samenstelling, ze stinken een uur in de wind, en ik heb er veel oprispingen van echt heel vies.

Prijzig

Zag helaas dat de prijs omhoog is gegaan krijg nu minder tabletten voor een prijs die een half jaar geleden ook al duur was erg jammer.

Koop al jaren naar tevredenheid.

Zoals altijd Super

excellent~!!!

omdat het natural is....en gratis gestuurd ~!!!

Raar en ongepast "Servicegesprek".

Voor mijn bejaarde moeder bestel ik 2 x per jaar AREDS 2 Oogformule. Of ze er baat bij heeft weet ik niet. Ze kan me nog zien in ieder geval en dat is prachtig. Afgelopen week werd ik gebeld door een meisje van Vitaminenoprecept voor een zogenaamd servicegesprek, waar bij medewerking een korting van 15% op de volgende bestelling werd beloofd. Aangezien ik een klantenpasje bezit voorzien van een nummer dat recht geeft op 10% korting, is 5% extra korting niet echt een interessante wortel. Ik heb aangegeven dat ik bestel zolang mijn moeder er behoefte aan heeft en dat er net een voorraad geleverd is. De volgende bestelling zou dus over ongeveer een half jaar plaatsvinden. De medewerker in kwestie wilde een notitie maken van mijn voornemen om over een half jaar weer te bestellen en gaf aan dat het gesprek vanaf dat moment opgenomen zou worden. Hoezo dat? Erg onbeschoft. Ik stond perplex. Wat als mijn bejaarde moeder dood is en ik de bestelling niet door laat gaan? Wordt ik dan voor het gerecht gesleept? Wat ik hier de bedoeling van. Vitaminenoprecept heeft in deze tijd waarin datalekken aan de orde van de dag zijn al meer gegevens van mij en mijn moeder dan me lief is. Bovendien komt het over als een vorm van wantrouwen tegenover een vaste klant die nota bene al jaren uit zichzelf besteld. Ik ben op zijn zachts gezegd not amused over het onhandige "servicegesprek". Mijn telefoonnummer heb ik voor verder contact geblokkeerd. Dit was echt een ongehoorde actie waar ik me nog steeds niet lekker bij voel.

Zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit. Totaal geen opdringerige verkoop in tegenstelling tot andere verkopers van gbp multivitamine. Snelle service/levering, en het voornaamste van alles, geen misselijkheid na het innemen.

Prima product.

Areds 2 oogformule in combinatie met Omega 3 visolie Forte. Aanrader,mijn vriendin en ik hebben er baat bij.

Ik bestelde vitaminen voor mijn moeder. Vriendelijke medewerkers als je ze belt met vragen. Super snelle service en levering. super blij dus!! Keep up the good work !!!!

Komt geen mail met wachtwoord gewoon kut

Kom geen wachtwoord in de mail

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!