Positief effect

Ik heb positief effect van de rode klaver vitamine.

betrouwbaar en snel

De leveringen van Vitaminen op recept voldoen volledig aan de verwachting en de levertijd is kort.

snelle en correcte verzorging van de bestelling

zie vorig antwoord.

Altijd goed en nu slecht

Ik bestel al jaren mijn oog vitamine, en nu opeens kreeg ikreeg ik geen 10 procent korting. Ik heb contact opgenomen en het antwoord was ik had de korting code in moeten vullen. Dat heb ik nog nooit gedaan en merendeel achter af betaald. Een ele heel krom antwoord.

goed , prima, snelle levering

tevreden gebruik de wsl formule al poos goed produkt. de obesitas arts is tevreden over mijn waardes . mag ook gezegt worden . Ben een tevreden klant

Prima service en snelle levering

De vitamine besteld en het kwam netjes door de bus.

super snelle levering

alles ging volgens afspraak

Goede webshop en snelle levering

Alles snel en makkelijk te vinden. Bestelling meestal de volgende dag in de brievenbus. Aanrader.

Snel, makkelijk en prima produkt

Makkelijk via website, makkelijke betaling en door de brievenbus!

Snelle levering. De doos met 3 soorten vitamines was erg groot voor onze brievenbus, dus moest de postbode aanbellen. Gelukkig was ik thuis.

Snel en correct

Vandaag gebeld morgen in huis.

De vlekken voor mijn ogen lossen langzaam op. Ik hoop op mijn 80ste-Verjaardag weer normaal te kunnen zien zonder beperkingen.

super

Gebruikt het al jaren en best te vrede over de magnesium.

Prima contact en snelle levering

correcte behandeling

prima! blijf klant!

Tevreden

mijn ervaring is goed!

ik bestel regelmatig pillen voor de ogen van mijn moeder (100) en ze heeft er veel baat bij. ze was nu wat laat met het door geven dat ze op waren en merkte meteen dat ze slechter zag. via mail besteld en super snel in huis. dus alle lof. met vriendelijke groet, Marion Hessing (een tevreden dochter)

Goed gevoel over de bestelling

Aan de telefoon al goed , rustig overleg en advies , snelle bestelling en makkelijke betaling ook als je niet zo van internet bankieren houd

Een snelle levering

Heel goed.

Ik volg het advies va. De oogarts op.

Snel bezorgd

Snelle levering, goede medewerking bij (tel) vragen.

Snelle levering, goede medewerking bij (tel) vragen.

Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen. Ik bestel al 4 jaar en nog nooit 1 klacht gehad.πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Goede, vlotte bestelling

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!