Goede, vlotte bestelling

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Snelle en nette levering, goede producten.

Ben tevreden: goede kwaliteit en nette prijs.

Mijn echtgenote gebruikte na haar gbpin 2006 nu al 1j jullie vitamine voor gbp. Ik ken haar al 10 jaar en toch in dit jaartje heb ik haar zien veranderen. Zelf heb ik geen gbpof zo gehad maarvermager ik op mezelf. Ik eet wat zij eet en dit met 5maand toch 19.3kg.lichter. in overleg met haar specialist mag ik deze ook nemen ipv ijzer.d. b en enkele andere appart. Vooral handig 1capsule die enorm voldoet .en je de nodige vitamines geeft

Netjes verpakt,niet duur,goede product,snelle levering.👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Duidelijke website, vlotte levering

Goede omschrijving van het product wat ik heb besteld. Daarbij ook het advies om een deskundige te raadplegen.

Makkelijk en toegankelijk

Makkelijk te bestellen, duidelijke webshop, vlotte levering!

PRIMA

PRIMA

Zeer goede ervaringen ‘ Jammer dat jullie gestopt zijn Meyden verkoop: k2. Een tekort aan vit k2 werd aangetoond, bij ernstig zieke en overleden Corona patiënten.

De vitamine valt goed bij mij. Mooie prijs en geen poespas eromheen. Top!

Altijd goed.

Al jaren bestel ik mijn supplementen bij Vitaminenoprecept.nl en altijd snel, goed en een goede prijs. Ik voel me er prima bij.

Ze doen het zoals het hoort.

Heb het volste vertrouwen in ze. Geen negatieve ervaringen.

Compleet, kwaliteit en perfecte service

Ik ben zo zeer tevreden over vitamineoprecept.nl. Alleen maar lof. Geweldig . Bestel al een lange poos bij deze firma. Staan altijd gelijk voor je klaar met snelle levertijden en producten zijn hygiënisch verpakt.

Vlot geleverd

Snel

Prima vitamine

Goede wls vitamine. Snelle levering.

Goede en snelle service

Makkelijk te bestellen. Goede prijs. Netjes en snel geleverd.

Niet zo prettig.

Er werd mij in het verleden een VIP code toegewezen maar deze had ik niet ingevuld bij mijn bestelling. Hierdoor liep ik de korting van 10% ( 11 euro)mis. Ik had verwacht dat dit rechtstreeks na het inloggen bij de bestelling alsnog zou worden toegepast. Hierover gebeld maar de korting kon achteraf na de bestelling niet meer worden toegepast. Dit vind ik een slechte manier van reageren.

Een prettige ervaring

Ik heb een proefpakket aangevraagd omdat mijn huidige vitamines smerig ruiken, het is mij goed bevallen en zal in de toekomst hier gaan bestellen.

Alles duidelijk

👍

Ik heb ze nodig. Bestellen is supersimpel. En wordt netjes thuis bezorgd.

Altijd snel bezorgd

Besteld en vaak de volgende dag opgestuurd. Nu in coronatijd iets langere tijd, ook ivm de post.

Snele levering

snelle levering en makkelijk te bestellen

ik ben heel tevreden. dank U.

Zoals u ziet ben ik zeer tevreden groet Bep van den Eijnde

Telefonisch vriendelijk en vlot geholpen

Correct en snel geleverd

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!