geweldig

Zeer goede ervaring. Ik word bijtijds geinformeerd en de bestelling is altijd op tijd. Ook de inhoud wijkt nooit af.

Toegankelijke site, snelle bezorging. (Overigens is dit de tweede keer, dat om een review gevraagd wordt)

Vind en bestel mijn vitaminen gemakkelijk.

Vind en bestel mijn vitaminen gemakkelijk.

Goede ervaring aanbevolen door de oogarts

Super bedrijf, bestelling snel en netjes verpakt in de brievenbus

Snelle levering en netjes verpakt

Heel blij dat de vitaminen snel geleverd worden. Goed verpakt kan in de brievenbus dus niet thuis blijven. Heel tevreden.

Gewoon goed

Goede webshop en verzending.

makkelijk te vinden

goede vitamine voor een betaalbare prijs

Super snelle leveringen, goede prijs en goede service

De keuze voor Omega 3 en MSM zijn een uitstekende keuze.

Een keurige afhandeling van verkeerde bestelling

Al enkele jaren ben ik een tevreden klant

Prima besteld op aanraden van de oogarts

Neem het al heel lang in voor mijn oogziekte

EEN OPSTEKER

Heb al vaker een bestelling geplaatst. Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en te betalen. Zeer snelle levering.

Andere verpakkking

De capsules zijn in een andere omhulsel wat niet goed is! Ze stinken en slikken moeilijker weg en blijven op boeren.

Goede en snelle levering

Waarom zijn de AREDS2 oogformule nooit in de aanbieding?

snel, efficient, goede spullen!

zie boven

Goede medicijnen

Snel en op tijd geleverd

Goed en vlotte afhandeling van de bestelling

Jullie procducten zijn beestje duur.

Snelle levering en goed contact

Er waz iets verkeerd gegaan qua korting. Heel goed contact met de klantenservice en goede oplossing uiteindelijk. Ik was en blijf een tevreden klant

Makkelijk zoeken , de multivitamine zijn perfect voor mij. En een snelle levering

Balen

Echt zo balen dat mn pillen zijn aangepast betreft de samenstelling, ze stinken een uur in de wind, en ik heb er veel oprispingen van echt heel vies.

Prijzig

Zag helaas dat de prijs omhoog is gegaan krijg nu minder tabletten voor een prijs die een half jaar geleden ook al duur was erg jammer.

Koop al jaren naar tevredenheid.

Zoals altijd Super

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!