Smaakloze vitamines en calcium voor een goede prijs, ook de kwaliteit is uitstekend voor een gbp met goede waardes bij bloed meting.

Levering prima

Levering uitstekend volgens afspraak. Facturatie onduidelijk, graag nieuwe cartridge gebruiken.

Redelijk

Jullie sturen altijd korting na dat ik besteld heb

Heb niets te klagen

Fijn in zakjes

Bijna zeer goed

Vaak zie ik aanbiedingen langskomen, maar nog nooit als het gaat om Areds oogdruppels. Jammer!

Erg goed

Altyd keurig en snel met alles

Graag adresgegevens wijzigen . Zie onderstaande gegevens

gebruik de Ared voor mijn ogen al veel jaren

de macula degeneratie wordt gelukkig niet minder

Prima zoals altijd.

Snelle levering, keurig verpakt als brievenbuspakket.

Erg goed

Geweldige service.

We houden de ogen goed

Oogformule voorgeschreven door de oogarts, bevallen goed en helpen ook voor de natte macula degeneratie tegen te gaan.

Duidelijke webshop, goede omschrijving en snelle levering. Goed bereikbaar voor vakkundig advies

Bestel al jaren bij vitaminenoprecept, goede prijzen en snelle levering.

betrouwbaar en goed.

Makkelijk te bestellen. Fijn dat het pakje door de brievenbus past.

Duidelijk webshop, prima en snelle levering , en kwaliteitsproducten.

Levering , altijd de volgende dag na bestelling, kaan gewoon door brievenbus, superhandig, thuisblijven niet nodig, Top!

Nemen op tijd contact op ,zodat je de nieuwe bestelling door kan geven

Mijn bestelling keurig volgens afspraak geleverd,heel tevreden over vitaminen op recept

Super snel geleverd

Super snel geleverd alleen jammer vorige keer werden we herrinerd om opnieuw te bestellen maar deze keer niet

Goed!

100% betrouwbaar en nooit problemen

Zie boven

Snelle bezorging en goede levering

De oogarts raadde mij jaren geleden area's 2 aan van vitaminen op recept. Ik was eerst niet zo enthousiast maar na een bestelling ben ik overstag. Zeer tevreden.

Uitmuntend

Heb de vitaminen besteld en kreeg de zending al binnen 2 dagen in de brievenbus geleverd.

Perfecte levering

Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en snelle verzending. Vandaag besteld ,morgen in huis.

Geweldig! Geen rare smaak, slikt goed weg.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!