alles klopt

Besteld, binnen enkele dagen, goed verpakt in huis

Areds 2 en Pros-totalis. Van beiden kan ik niet zeggen "het helpt". De 1e slik ik op aanraden van de oogarts. Voor beiden geldt baat het niet het schaadt ook niet.

Eenvoudig te bestellen, direct reactie en vlot afgehandeld en ontvangen

Topproduct en snelle levering

Goede samenstelling van de producten, snelle levering en meer dan concurrende prijzen.

Vriendelijke en snellebediening

Zeer prettig om zaken mee te doen

Dik tevreden. Goed advies en vriendelijke mensen

Zie hierboven

zeer snelle levering

binnen 2 dagen geleverd

Makkelijk bestellen en snel en goed geleverd

Bestelling eenvoudig telefonisch door kunnen geven, waarna levering de volgende dag een feit was. Achteraf facturatie. Ook altijd keurig en fijn. Kortom een fijne web winkel om te kopen

Precies wat ik wil, kwaliteit, goede voorlichting en vlot bezorgd!

Goed!

Bestelling tip top in orde

Ik kon nergens meer Cranberry tabletten met D-Mannose en Vit C verkrijgen. Nou, bij Vitaminenoprecept dus wel :) Bestelling en levering gingen volgens het boekje. Niks op aan te merken. En de prijs is ook nog eens voordelig. Ik ging later nog eens verder op de site kijken, het assortiment van supplementen is groot. Prima dus.

Super snel, geen problem.

Vandaag bestellen morgen in huis. Kan niet beter. Groetjes.

Prima service en werking.

Zie hierboven

Vitaminenoprecept levert razendsnel

Vandaag besteld wordt morgen afgeleverd. Ook in deze coronatijd. Betalen kan gemakkelijk met ideal. Ik bestel voor mijn moeder en dat is ook geen probleem. Dus een fijne firma!!!

Snelle en correcte levering

website is overzichtelijk en bestelde producten zijn degelijk verpakt en worden snel en correct geleverd.

De telefonische bestelling werd prima behandeld. Heel snel volgde er een mail bevestiging en 2 dagen later arriveerde de bestelling

Ik bestel al sinds een jaar bij jullie maar zag nu pas dat je korting kreeg met een code, maar die heb ik helaas niet gezien denk dat het aan mijn aandacht ontsnapt is. Belde erover en alles werd keurig voor mij geregeld. Fantastisch.

prompte levering van uitstekende producten

Gebruik al vele jaren Areds 2-oogformule capsules. Nauwelijks heb ik het geld overgemaakt of er wordt al een verpakking bezorgd via Post NL. Over hun andere producten kan ik geen oordeel vellen.

Makkelijk in gebruik .

Keurig snel geleverd

Accuraat en snel

Bestelling snel thuis en keurig verpakt.

Tot nu toe uitstekend.

Ontzettend snelle aflevering. Artikel(en) goed verpakt.

Super service

Had opgebeld met een vraag en die is naar tevredenheid beantwoord. Levering super snel.

Bestellen ging snel en levering binnen dezelfde week

perfect en snel geleverd

Prijs/kwaliteit zijn in orde en de snelle levering doet de rest om mij als vaste klant te behouden.

Goede vitamines!

Alleen maar goeds...

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!