Men is altijd heel vriendelijk voor de telefoon

En het wordt direct en keurig geleverd

Gezellige dame aan de telefoon en de vitaminen besteld en klaar

Super medewerkers

Waanzinnige organisatie. 1 jaar geleden proefpakketje aangevraagd viel niet goed.. een jaar later toch weer een proefpakketje aangevraagd mocht eigenlijk niet maar ben zo blij dat ze het wel deden! Nu vaste klant!!! Erg blij mee!

erg fijn

vriendelijke mensen en vlug in huis meer dan tevreden

Goede vitaminen, snelle levering !

Vanwege GBP 2 keer per jaar bloedcontrole. Vitamine level altijd ruim voldoende. Dus conclusie goede vitamines met een leuke voordelige prijs. Tevens een snelle bezorging !

Snel

Duidelijke uitleg en een snelle levering

Mijn ervaring met Vitaminenoprecept is heel goed.

Snelle levering. Betaling achteraf mogelijk. Goede producten.

Super vitaminen

Al jaren slik ik Omega 3 en Glucosamine tegen mij atrose aan beide knieën. Ik heb daar veel baat bij

Snelle levering, goede vitamines

Snelle levering, goede vitamines

Betrouwbaar en snel.

Oeps de vitamientjes zijn bijna op, gauw online bestellen en vaak binnen 2 dagen zitten ze in de post!

Makkelijk en snel

Al jaren gebruik ik vitaminen van vitaminenoprecept. Ze zijn makkelijk te vinden op de website en worden snel verstuurd. Ook een stuk goedkoper dan andere websites waar je dezelfde soort vitaminen kan kopen.

Goede kwaliteit en zeer snelle service

Mijn ervaring met vitaminenoprecept is uitstekend. Zeer snelle service. Overdag besteld is volgende dag geleverd in een brievenbusverpakking. Goede verpakking en de pillen zijn goed verpakt. 1x verkeerde pillen ontvangen. Melding gemaakt en volgende dag had ik al de juiste vitamine binnen, en kon kosteloos retourneren. Ook een mooie welgemeende excuus kaart bijgesloten. Ik blijf mijn bestellingen doen via vitaminenoprecept.

Goede klantenservice, snelle levering

Mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord door de klantenservice. Na bestelling snelle levering (de volgende dag). Top!

Gemakkelijk besteld en snelle levering

Gemakkelijk besteld en snelle levering met 10% korting als vaste klant. Erg blij mee !

Zie hieronder

Ik ben zeer tevreden. U werkt snel en secuur.

Doet wat het beloofd

Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen. Op tijd ontvangen in keurige verpakking

OP zich: uitstekend.

Nu een kanttekening. Bij de laatste bestelling met factuurnr: 202008025, had ik tevens mijn adreswijziging opgegeven. Desondanks is het oude adres gebruikt, waar nu de bestelde goederen liggen. Op zich geen ramp alleen de bewoners zijn er even niet. Bovendien heb ik de acceptgiro derhalve niet. Wil wel overmaken, maar dan dien ik een bankrekeningnummer te kunnen traceren hetwelk ik niet op de factuur aantref. Kan ook wachten totdat ik de spullen heb, inclusief de acceptgiro. Zegt u het maar. Met vriendelijke groet. Bart H. Scholten 0651226849

Vriendelijke mensen

Geweldig in een dag in huis.

Ben zeer tevreden over corecte en snelle afhandeling.

Voor geschreven door de specielist en dar hou ik mij aan.

Snel, betrouwbaar en weinig overbodige zaken

Bestellen gaat eenvoudig, wat misschien ook komt door het reeds bekend zijn, betalen is eenvoudig, snelle melding van de order en de verzending en snelle levering

Na vele merken geprobeerd te hebben en allergieën voor vele hulpstoffen in deze het goede middel gevonden

goed service

binnen paar dagen heb ik mijn bestelling gekregen. Efficient.

Snelle verzending, goede prijs, goed product.

Producten worden snel verzonden. Producten zijn goed en voor een nette prijs.

Snelle bezorging

perfecte service

totaal tevreden over service

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!