Gemakkelijk bestellen

Beter kan niet.

Duidelijk website. Overzichtelijk, informatief en eenvoudig een bestelling te doen, die tijdig en goed verpakt wordt verzonden.

Het bevalt goed

Nog niet zolang gebruik van vitaminenoprecept, maar het gaat goed.

Ik word er zo misselijk van!

Ik probeer op alle manieren de capsules in te nemen, maar ik word erg misselijk van de multivitamines.

Goed en snel

Duidelijke site, product goed te vinden. Snelle en correcte levering.

Goed verwoord

Bekend met het bedrijf, goede ervaringen

Product is goed, maar waarom is de automatische toezending ineens gestopt?

Tot voor kort kreeg ik automatisch nieuwe voedingssupplementen als ze bij mij bijna op waren. Waarom is dat gestopt?

Gemakkelijk te vinden

Gemakkelijk te vinden en bestelling snel ontvangen

Topservice

Makkelijk en snel bestellen

Makkelijk te bestellen,goede prijs/kwaliteit verhouding,zeer snelle levering, gewoon in de brievenbus.... Helemaal top!

Snel en goed

Makkelijk om de juiste informatie te vinden. Bestellen zelf ging redelijk snel en makkelijk.

Snel en correct

Heb ze vergeleken met andere aanbieders. Vitaminenoprecept kwam wb de Multivitaminen als beste uit mijn test; zeker qua prijs! Levering was snel en correct.

Duidelijk, makkelijk.

Snelle levering, duidelijke site, goeie smaak, voor herhaling vatbaar.

Goede en snelle service !!

Na veranderen van type operatie kon ik met 1 telefoontje regelen dat mijn “medicatie” veranderd werden voor de juiste . Geen rare en moeilijke vragen gewoon wij regelen het verstuur het direct. TOP !!!!! Vriendelijke dame aan de telefoon. Hele goede ervaring

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Zie hier boven

Een vitaminepil waarbij ik niet misselijk wordt

Ik had 2 proefpakketten van 2 verschillende merken besteld. Voor mijn operatie. Ik heb in de eerste instantie voor het ander merk gekozen: de uitstraling (marketing) de meerdere mogelijkheden: capsule, kauwtabletten alsook voor de calcium en dat je kan kiezen voor automatische naleveringen. Echter na mijn operatie heb ik het 5 weken geprobeerd maar bleef er misselijk van worden. Gelukkig heeft vitamine op recept ook kleine verpakkingen. Ik had namelijk het proefpakket weggegooid want voor de operatie ging die andere prima. Na 3 dagen uitvogelen wanneer ik deze het best kan innemen, ben ik niet meer misselijk en dat is verademing kan ik vertellen!

Prima aflevering en op tijd!

Makkelijk dat je ziet wat je vorige bestelling(en) waren zodat je niet hoeft te zoeken en geen verkeerde bestelling doet.

Adequaat

Snel de gewenste preparaten in huis

Snelle levering, duidelijke website.

Overzichtelijke website

Duidelijke website, en snelle levering. Veel keuze en goede uitleg bij de supplementen.

Top !

Makkelijk te vinden op de website en super snel in huis, dik tevreden!

Een snelle levering en voordelig product

Duidelijke omschrijving van de inhoud van het product. Geen overbodige verpakking. Een snelle levering en een voordelige prijs. Een betrouwbaar adres.

Vlotte levering, goed product

Bestellen gaat snel en eenvoudig. Product, Areds2 is zeer goed.

Top bedrijf

Op vrijdag besteld dinsdag in huis. Professioneel verpakt.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!