Op zich prima maar ik de mogelijkheid van het mee bestellen van potten

Was gewend potten mee te kunnen bestellen maar bij deze bestelling werd mij de mogelijkheid niet gegeven.

Betaalbaar en snelle levering

Heel goede ervaring, alles klopt

Uitstelende kwaliteit en nelle levering.

Al jaren geen problemen.

Goede producten en snelle verzending.

wel goed maar kan beter

ik heb sinds enige tijd de vitamineoprecept van jullie en het gaat perfect als ik bestel en heel snel zeer te vreden hier over alleen 1 ding waar ik niet tevreden over ben is als ik mijn persoonlijk klant nr. in typ dan krijg ik toch geen korting van 10%nr. is v026514 ik heb dat telefonisch mee gedeeld maar er werd gezegt dat ze er niets aan konden doen.en dat vind ik geen goede service. verder wel te vreden

Goed en betrouwbaar

Snelle en goede levering van producten die door het Erasmus MC worden aanbevolen.

terugkomend bestelling

Zeer content met alles

Gebruik al een tijd Areds 2 op advies van mijn oogarts naast vette vis en groene bladgroente.

recept via Oogarts

Makkelijk in te nemen

Moest via een factuur mijn recept bestellen en dat was gewoon top en perfect geregeld

goed product, valt niet zwaar, ben er erg blij mee

Lastig van de grote hoeveelheid in een afsluitbare zak

Zeer goed bedrijf

Goed hygiënisch verpakt en snelle verzending en goede uitleg

zeer positief

Duidelijke website, gemakkelijk kopen, snelle levering en gaat door de brievenbus. Gebruik van mijn persoonsgegevens ben ik niet mee eens; ik heb geen keuze.

Top geregeld

Eerst goed te woord gestaan aan de telefoon en zeer goede uitleg gekregen. En via de website besteld en de volgende dag de bestelling in huis.

Prima service en voorlichting

Zeer vlotte levering en goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Als ik iets bestel is het de meeste tijd de dag erna in huis ,

Toppie

Besteld andere dag in huis voor info altijd goed en vriendelijk

Snel en makkelijk bestellen. Heb alles ook makkelijk kunnen vinden op de site. Er was dacht ik iets mis gegaan en hebt toen gebeld en gelijk duidelijkheid gekregen. Top service!

prima. Het bestellen gaat ook makkelijk

Het bestellen per computer gaat heel gemakkelijk

Besteld en geleverd

Er kan niet veel mis gaan bij webbestelling en levering.

Goede service goed product

Ik had eerst andere vitamine pillen waren totaal niet naar mijn zin deze die ik nu heb van jullie zijn super goed

Zeer tevreden maar.................

Wij zijn zeer tevreden over de producten en de snelle levering. Waar ik mij aan stoor is de niet transparante wijze van beprijzing. De laatste verpakkingen bevatten minder pillen. In mijn ogen is dat een "verkapte" prijsverhoging. Daaraan zou u niet moeten meedoen; dat ondermijnt het vertrouwen. En zoals u weet: vertrouwen komt te voet en gaat te paard !

Snelle en correcte levering

zie boven

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!