Wordt altijd snel en accuraat afgehandeld !

Als ik iets bestel komt het altijd keurig snel aan. Ik ben blij dat ik deze middelen via mijn oogarts in het ziekenhuis heb aangeraden gekregen ivm Macula Degeneratie in de familie

Goede producten voor een redelijke prijs, snelle levering maar de zakjes sluiten niet altijd goed.

Het bewaren van vitaminen is belangrijk , ik zoek nog een alternatief voor de verpakking waarin nu wordt geleverd.

Vriendelijke klantenservice. Goed visitekaartje

Na een gastric bypass, zoekend naar een vitaminesuplement werd ik door de klantenservice vriendelijk te woord gestaan. Gratis proefpakketje gekregen. Zeer tevreden.

Bestelling was moeilijk te plaatsen.

Grote moeite om te vinden hoe er besteld kon worden.

Snelle goede levering

Zeer snelle levering

Goede ervaringen met bestellingen en tevens goede produkten

snel en goede middelen

Het omega3 visolie werkt goed en makkelijk in te nemen

Goede en snelle levering

zeer goed

snelle behandeling en snel verzonden

Efficient

Snelheid van levering

uitstekende producten en service

Al jaren lang een trouw klant

uitstekend

Heei blij

Prima organisatie met goed aanbod en acceptabel prijzen!

Duidelijke website, veel keuze en snelle levering.

De prijs verandert niet, maar de inhoud wordt 5,5% minder in een jaar tijd.

Een prijsverhoging zal helaas nodig zijn, maar maak het dan wel duidelijker. Bovendien is 5,5 % uit verhouding t.a.v. de ontwikkelingen op de markt.

Prima service, heel snelle levering!

Bestelling verloopt vlot, pakketje keurig volgende dag in de brievenbus. Contact met de klantenservice verliep ook erg prettig.

Ben zeer tevreden, dat moge wel blijken uit het feit dat we al van af 2006 onze spulletjes hier

bestellen. Dat blijven we nog vele jaren zo doen.

gebruiksvriendelijk en snel

gebruiksvriendelijk en snel

Zowel telefonisch als het te verzenden produkt. correct. Prettig kontakt aan de telefoon.Keurige verzending indegelijke verpakking. Soms een leuk blinkertje gratis erbij. Hoewel niet het belangrijkste toch leuk te krijgen

Super snelle levering

Zie hierboven. Snelle levering.

Duidelijke manier om te bestellen,en goede afhandeling.Top!!!

Zie boven

Als zeer tevreden

Na bestelling binnen twee dagen ontvangen

Ik ben erg blij dat ik de pillen snel ontvang, want zelf ben ik wel eens wat laat met bestellen

Super snelle levering en het product bevalt me prima

Makkelijk te bestellen

Snelle en correcte afhandelingen van de bestellingen

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!