Keurig op tijd geleverd.

Ik ben telefonisch prima te woord gestaan en inderdaad na het bestellen binnen een dag in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zie boven

uitstekend

Goede terugkoppeling. Duidelijke uitspraken over de bezorgtermijn. die ook is uitgekomen. Prima

Vlotte afhandeling.

Nooit problemen. Duidelijke website. Zorgvuldige verzending.

Prima ga zo door.

Ben altijd goed geholpen.

Gebruik het recept op dokters advies . en ben zeer tevreden.

Al een paar jaar neem ik per dag 2 tabtetten in . De oogarts is tevreden met de huidige metingen.

Bevalt goed

Deze vitamine pil valt goed .

Snel besteld met snelle levering.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met VitaminenOpRecept gehad en heb dan ook geen verbeterpunten.

Super snelle levering Top gewoon

Super snel

Compleet product!

een super ervaring!

Vlotte bediening. De bestelling is er snel via de brievenbus.

Positieve ervaring

Bestelling en verzending verlopen zeer vlot.

Prettig, volledig en goed geprijsd.

Capsules zonder na- of bijsmaak. Ze vallen goed en zijn heel volledig wb samenstelling. Prijs is heel schappelijk.

telefonisch besteld prima medewerker zeer vriendelijk geholpen

Ik heb nu voor de eerste keer besteld bij vitaminesoprecept en wat me opviel is dat de afwikkeling snel verliep en ik had mn bestelling snel in huis. Erg prettig dus.

heel goed

het is altijd goed gegaan ,doch nu zet U mij in Belgie neer terwijl ik nog altijd in Nederland woon. even veranderen dus .

Perfecte afhandeling.

Jarenlange ervaring met bestellen en financiële afhandeling.

Goed product

Prima product, snelle levering. Maak hier al meer dan 15 jaar gebruik van.

Opvallend goed!

Binnen 1 dag besteld en geleverd!

prima medicatie service matig

Ik kon niet meer inloggen met mijn wachtwoord op uw site wat bijzonder is want die was niet gewijzigd en het heeft verschillende mails gekost omdat de link niet werkte om dit op te lossen en dat vond ik zeer frustrerend. In het telefonisch contact werd gewoon benoemd dat bestellen niet mogelijk was en wist men ook geen oplossing voor het probleem met de website.

Zeer tevreden, vandaag bellen, morgen in huis

Goede service en goede vitaminen

Goed.

Snelle levering en ben erg tevreden!!

Prima levering en kwaliteit!

Ik blijf op zeker klant bij Vitamineoprecept.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!