Supersnelle bezorging en perfect te woord gestaan

1e bestelling bij jullie maar perfect

Prettig en snel

Ziekenhuis schreef het voor omdat het goed is Maar afhandeling ook helemaal top snel en goed bezorgd Ben er blij mee

Vitamine duidelijk omschreven op de site, snelle verzending en goed verpakt.

Goede vitamine zonder enige bijwerkingrb

Heel prettig in te nemen. Wordt van deze vitamine niet misselijk.

Nog maar kort klant. Prima ervaring met bestellen en de levering.

Ik heb een prima ervaring met deze firma. Binnen 2 dagen heb je de bestelling,aan de telefoon ook he

Alleen maar goed. snelle bezorging en niet te duur.

Snelle levering duidelijke website

Zeer snel geleverd, zorgvuldig verpakt.

Zie boven. Was eerste bestelling. Nu hopen dat de formule werkzaam is.

positief

snelle afhandeling van mijn bestelling

Weet het nog niet

Weet ik nog niet

volgens mij helpt het goed

ik ben blij dat er vitaminen bestaan voor de ogen

Geweldige service

De service van Vitaminenoprecept is geweldig. Wij gebruiken sinds bijna 1 jaar de WLS Subliem formule. Deze stinken niet én zijn beter te verdragen dan die van de concurrent die aanbevolen wordt door de behandelaars. Bijkomend voordeel: ze zijn ok nog eens bijna de helft goedkoper. Bovendien vertrouwt Vitaminenoprecept op hun eigen product en daarom vallen zij hun klanten niet lastig met opdringerige telefoontjes. En aangezien wij deze vitaminen levenslang moeten slikken, blijven wij hier!

Snel en correct

Eerste keer en zeer goed bevallen

Vitamines werken prima, snelle levering, goed contact

zie hierboven

Ik had voor een kennis vitaminen besteld, maar ik krijg na betaling en verzendbevestiging van mijn kermis te horen dat het niet meer nodig was. Ik heb toen gevraagd of de bestelling te annuleren. Kreeg dezelfde dag antwoord dat de zending geannuleerd was en heb het volledige bedrag teruggestort gekregen.

Van wls FitFor Me capsules werd ik misselijk en ging ik al over m’n nek van de gedachten aan de geur van de capsules. Hier nu geen last van.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Slik de vitamines nog maar kort. Neem hem in voor het slapen gaan en gaat tot nu toe erg goed. Ik ben zeer tevreden!

Misselijk

Ik probeer nu een per dag en net voor warm eten .en dan capsule slikken met meteen met eten beginnen

Top! Snelle levering. Goede prijs

Duidelijke website, snel en goed verpakt in huis. Capsules vallen goed. Goede regeling met korting.

Vanouds snelle en accurate levering. Aan te bevelen!

Idem

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!