snel opgenomen, snel geleverd en gemakkelijk met betalen.

Het adres straalt vertrouwen uit hetgeen ook blijkt uit het vertrouwen vwb de betaling; prima. Bij de vorige bestelling ontving ik ook nog een medicijndoosje voor een wekelijkse verdeling van medicijnen. Zo'n leuke geste miste ik nu. Uw adres blijft wel in mijn systeem.

Niets op aan te merken!

Proefpakket snel binnen.

Het aangevraagde proefpakket was snel binnen en keurig verpakt. Nu bezig met innemen en kijken hoe ze (be)vallen.

top

Snelle levering goed verzorgd wij zijn er blij mee

Goede en snelle levering

Goede en vlotte levering.

Goede service.

Best

Best, als ik bel wordt het direct behandeld en heb het de volgende dag al in huis, geweldig.

Vriendelijk personeel, deskundige en betrouwbare informatie.

Netjes afgeleverd

De vitamines bevallen mij heel goed. Geen misselijk makend gevoel na inname.

Goed advies snelle levering

Goed advies snelle levering.zeer vriendelijke mensen.

Geweldig zeet tevreden

Gebruik dankzij vitamine recept alleen medicijnen bij jullie.ben zeer tevreden en word netjes geholpen.

Onvriendelijke afhandeling van mn vraag over verschil in aantal pillen op bestelkaart en in pakje

Ik bestelde voor het eerst bij Vitaminenoprecept. Het aantal pillen in mijn pakketje bleek 40 minder lager dan dat op mijn bestelkaart. Dat was even schrikken. Daarover opgebeld. De dame aan de telefoon was heel vriendelijk, zij krijgt een 7,5 van me. Maar de directeur mailde terug, heel onvriendelijk en alsof ik een zeurkous ben. Zijn verklaring dat met de btw-verhoging in januari besloten is de prijs hetzelfde te laten, maar het aantal pillen te verlagen, kan ik volgen. Ook begrijp ik dat het vervelend is dat mijn oogarts mij een oud bestelkaartje meegaf. Maar dat is dan een fout van de oogarts, en de verantwoordelijkheid van het bedrijf Vitaminenoprecept. Niet mijn fout, niet mijn verantwoordelijkheid. Als in de winkel een brood geprijsd is voor 1 euro, en dat is een fout van de winkelbediende (het had 1,25 moeten zijn), moet ik dat brood aan de kassa meekrijgen voor 1 euro, zegt het Consumentenrecht. Dus Vitaminenoprecept had mij OF die 40 capsules alsnog gratis kunnen toesturen OF mij een lagere prijs berekenen (en er daarna meteen werk van moeten maken om alle oogartsen de nieuwe receptenblokjes te laten gebruiken). Het is ook niet zo dat ze daaraan failliet zouden gaan: Ik kreeg een kortingsaanbod van 10% voor de volgende bestelling. Als ze zich zulke kortingen kunnen veroorloven, betekent dus dat Vitaminenoprecept een winstmarge van minimaal 20% hanteert, denk ik zo. Maar het ergste vind ik nog dat zo'n directeur zijn mail niet begon met: 'Wat een vervelende toestand voor u, mevrouw! Ik begrijp dat u daarover belt. Geen plezierige kennismaking met ons bedrijf zo, sorry.' Kortom: Ik hoop dat de vitaminen zelf van goede kwaliteit zijn, dat kan ik na een week slikken nog niet beoordelen. De snelheid van bezorgen was in elk geval prima, alleen de bejegening van deze klant-met-een-klacht vond ik onvoldoende. Ik hoop dat u met deze uitgebreide reactie uw voordeel kunt doen voor de toekomst.. NB: Opgetekend door C. Desain, op verzoek van O. LeMaire

Makkelijk in te nemen capsules

Ik heb in mei 2015 een gbp operatie gehad. Heb fit for me gebruikt, die boerde heel erg op. Afgelopen 2 jaar heb ik flindal gebruikt, daar ben ik een aantal x bijna in gestikt omdat die bleven hangen in mijn keel. Ook nadat ik ze doorgebroken had. En nu na een proefpakket vitamine op recept. Echt super, blijft niet hangen, voert niet op en geen vervelende nasmaak

Gewoon geweldig dat het zo kan

Mijn bestelling doe ik het liefst per telefoon, omdat ik slechtziend ben. Het dat gaat prima altijd netjes en keurig geholpen en de snelle bezorging ik hoef de deur niet uit . Dat scheelt mij weer een voet tocht wegens mijn zicht

Makkelijk bestellen en een dag later al in huis

eindelijk niet meer misselijk

Snelle service. Pillen voor proefperiode en heb hier helemaal gen last van Werd van een ander merk heel erg misselijk dus ben heel blij

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle levering.

fantastisch

snel en correct.

Ene dag besteld, volgende dag in huis. Uitstekend.

Kreeg verwijzing van arts 2 dagen voor vertrek op vakantie. Besteld in de webshop en gelijk afgerekend. Volgende dag in huis!

kan nog niet oordelen van de werking ervan

wel op tijd ontvangen en ben nu 1 week bezig Of het effect heeft weet ik nu nog niet Ik vermoed dat dat nog wel een tijd zal duren eer ik daar wat over kan zeggen

Omdat je het snel in huis heb

Om dat mijn man ze nodig heb en ik heb ze snel in huis

Goede en snelle service

Neem al jaren dit product af, prima!

Eindelijk een product waar ik tegen kan.

Snelle levering. En de capsules worden goed opgenomen in mijn lijf. Van alle andere merken werd ik ziek. Ook de prijs is een groot voordeel

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!