supersnel reactie en bestelling in huis

supersnel en uitgebreide reactie op mijn vragen per mail en bestelling binnen 2 dagen in huis.. en in mijn geval past het door de brievenbus en dat was netjes aangegeven in de mail. tot de volgende bestelling.

Goede service en snelle levering

Echt super

1e keer wat besteld en netjes binnen gekregen.

Geweldig!!!!!

GEWELDIG!!!!!

Duidelijke site, snelle levering, brievenbuspakket!

Alleen maar positief! Goed product, duidelijke site, vlotte levering en dan past het bestelde ook nog door de brievenbus.

Goed.

We hebben nu 2 x vitaminen pillen besteld en alles goed en correct ontvangen. ook fijn, dat het in de brievenbus past, zodat je niet thuis hoeft te blijven.

uitstekende behandeling !! snelle levering . perfect!

Zeer correcte en snelle levering

Super service!

Vandaag gebeld, vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag in huis. Toppie!

Super in alles

Uitstekende service aan telefoon, vriendelijk en behulpzaam. De levering verliep ook zonder problemen

Zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. Betaling via Biling gaat ook probleemloos

bestelling andere dag binnen, super

Snelle levering prima service !!

Prima, snel bezorgd

Snelle levering en de wls valt goed en goedkoper dan andere leveranciers

Zeer goed en betaalbaar!

Snelle levering, goed in te nemen, geen last van misselijkheid!

Goede en zeer betaalbare vitamine supplementen.

Heel erg tevrede

Ik heb goede resultaten met de WLS vitamine. Goed verpakt, snel verzonden en word in de brievenbus bezorgt.

Prima pillen wel groot

Vind ze best groot om door te slikken wel snelle levering

Keurig verpakt en snelle levering

Op aanraden van de oogarts capsules bij u besteld. zeer tevreden erover en goed in te nemen.

Vlotte levering, keurig verpakt en goed betaalbaar.

Snelle levering, hoef je niet voor thuis te blijven kan gewoon door de brievenbus.

Super goed

Prima te slikken en geen nare nasmaak

Goede prijs

Vergeleken met andere WLS multivitaminen. Er zijn weliswaar goedkopere multivitaminen maar die zijn niet specifiek voor na WLS-chirurgie. Geen opdringerige verkopers aan de telefoon/email. Online bestellen volgende dag in huis. Prima!

goede prijs

een goede prijs en een snelle levering,makkelijk dat het in de brievenbus kan

Capsules vallen goed bij GBP patiënt en zijn goed betaalbaar. Wel onhandige verpakking (zakjes), in een potje zou handiger zijn. Wat wel tegenviel was de bezorging. Volgens PostNL was het geleverd, maar ik had niets ontvangen (achteraf bleek het in een andere straat geleverd te zijn). Maar ik werd niet meteen geholpen en moest 5 werkdagen (exclusief de maandag) wachten tot vitamineoprecept een klacht kon indienen bij PostNL en ze mij een nieuw pakket zouden sturen. Daar zit je dan als GBP patiënt te wachten... en een vitaminentekort op te bouwen. Beetje jammer dus, van de service. Gelukkig was de klacht niet nodig, want ondertussen is het pakje door een aardige buurman alsnog geleverd.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!