Doet precies wat ze belooft

Op tijd geleverd en het paste inderdaad precies in de brievenbus. De

Snelle levering van mijn proefpakket. Goede service!

Goede vitamine, snelle levering

Goed vitamine, snelle leverering.

vlotte service

titel zegt het al

Goede service, snel in huis

De WLS gbp heeft geen bijsmaak zoals bij andere merken vitaminen.

Snelle levering. Hoop op succesvolle werking.

Snel en accuraat

Goede prijs

Uitstekkende service.

Een goede voorlichting en een uitstekkende service.

super

Volgens afspraak geleverd, de volgende dag al super

per internet besteld,betaald met paypal en andere dag geleverd gekregen

Juiste medicijn voor mijn aandoening

Bestelling binnen twee dagen binnen. Precies de juiste cocktail in de juiste dosis voor mijn aandoening. Elders niet verkrijgbaar in die samenstelling.

Betaalbaar goed alternatief

Makkelijk (online) te bestellen en snel afgeleverd. Het had wel een aardige geste geweest een bewaarbus gratis mee te leveren voor eerste bestellingen / nieuwe klanten.

Deze pillen kan ik goed verdragen en worden snel geleverd. Betaalbaar

Erg tevreden =, betrouwbaar en snel geleverd. Goedgekeurd door de dietist van het bariatri centrum.

Goede voorlichting Kantvriendelijk Snelle levering. En de prijs is te behappen.

zeer snelle levering

duidelijke site, goed product

Vitamines zonder misselijk te worden👍

Eerste vitamine pillen die niet vies smaken en waar ik niet misselijk van word! Enige minpuntje is dat ze erg groot zijn...Top!👍

Zeer snelle levering

Eindelijk tabletten die ik wel kan verdragen.

Prijs kwaliteit 👍🏻

Mijn bestelling werd geleverd, gelukkig klopte ook de inhoud met wat ik besteld had. Ook over de prijs is geen discussie mogelijk, bij anderen betaal je gauw 25% meer voor hetzelfde. Wat beter kan? Levertijd; ik vond dit onnodig lang (4 dagen) Verpakking; doos kan echt veel kleiner, deze grote verpakking is echt zonde. Bovendien opgevuld met veel plastic. Niet echt milieubewust.

goede service, snelle levering.

goede service, snelle levering.

Goeie en snelle service en goede producten ziekenhuis beveelt ze aan

correcte service

correcte service

Goede spullen, snelle levering.

Binnen 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen. De prijs van de geleverde bestelling is bijna de helft van vergelijkbare spullen van door NOK aanbevolen concurrent.

Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon, snelle levering alleen vallen de multi vitaminen capsules mij erg zwaar en ben ik genoodzaakt over te stappen op kauwtabletten

Ik heb het product snel nadat ik het besteld had.

Ik ben net gestart met de vitamine D, ik hoop dat energie geeft. Het is nog iets te vroeg om resultaat te merken. Maar van vrienden hoorde ik positieve berichten.

Praktisch dat brievenbus formaat

Goede en snelle afhandeing v d bestelling

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!