snel en prettig contact

snel telefonisch contact en makkelijk besteld

voortreffelijk

altijd vriendelijk aan de telefoon, altijd snelle aflevering

Vriendelijk en behulpzaam.

Het is zo in huis.

Ben zeer tevreden, goede service, snelle service

zeer goed

snel en deskundig ,heb van mijn partner die al jaren klant is van jullie

Super goed

Hele snelle levering

Goed met snelle verzending!

Prima te woord gestaan, met snelle afhandeling!

Eindelijk de juiste vitaminen gevonden na mijn GBP operatie

Eindelijk de juiste vitaminen gevonden na mijn GBP operatie ik heb erg veel verschillende geprobeerd maar deze vallen echt goed

Duidelijke uitleg en snel geleverd.

geweldig

op internet besteld en een paar dagen later lagen mijn voedingssupplementen op de deurmat, keurig verpakt in een kartonnen doos. Ik ben er zeer tevreden over.

Heel prettig

Altijd word ik heel prettig te woord gestaan en indien nodig goed voorgelicht en altijd vind ik de enveloppen met inhoud (zoals beloofd aan de telefoon) de volgende dag in mijn postbus.

Bevalt goed

Snelle levering. Erg tevreden over bestelling.

Snelle afhandeling en bezorging

Na bestelling wordt het medicijn snel geleverd.

Goede ervaring

Ik vind de dienstverlening uitstekend. Ben zeer t4vreden.

supersnel reactie en bestelling in huis

supersnel en uitgebreide reactie op mijn vragen per mail en bestelling binnen 2 dagen in huis.. en in mijn geval past het door de brievenbus en dat was netjes aangegeven in de mail. tot de volgende bestelling.

Goede service en snelle levering

Echt super

1e keer wat besteld en netjes binnen gekregen.

Geweldig!!!!!

GEWELDIG!!!!!

Duidelijke site, snelle levering, brievenbuspakket!

Alleen maar positief! Goed product, duidelijke site, vlotte levering en dan past het bestelde ook nog door de brievenbus.

Goed.

We hebben nu 2 x vitaminen pillen besteld en alles goed en correct ontvangen. ook fijn, dat het in de brievenbus past, zodat je niet thuis hoeft te blijven.

uitstekende behandeling !! snelle levering . perfect!

Zeer correcte en snelle levering

Super service!

Vandaag gebeld, vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag in huis. Toppie!

Super in alles

Uitstekende service aan telefoon, vriendelijk en behulpzaam. De levering verliep ook zonder problemen

Zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. Betaling via Biling gaat ook probleemloos

Oerkapkade 5

2031 EN Haarlem

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!