Zeer snelle levering

Eindelijk tabletten die ik wel kan verdragen.

Prijs kwaliteit 👍🏻

Mijn bestelling werd geleverd, gelukkig klopte ook de inhoud met wat ik besteld had. Ook over de prijs is geen discussie mogelijk, bij anderen betaal je gauw 25% meer voor hetzelfde. Wat beter kan? Levertijd; ik vond dit onnodig lang (4 dagen) Verpakking; doos kan echt veel kleiner, deze grote verpakking is echt zonde. Bovendien opgevuld met veel plastic. Niet echt milieubewust.

goede service, snelle levering.

goede service, snelle levering.

Goeie en snelle service en goede producten ziekenhuis beveelt ze aan

correcte service

correcte service

Goede spullen, snelle levering.

Binnen 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen. De prijs van de geleverde bestelling is bijna de helft van vergelijkbare spullen van door NOK aanbevolen concurrent.

Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon, snelle levering alleen vallen de multi vitaminen capsules mij erg zwaar en ben ik genoodzaakt over te stappen op kauwtabletten

Ik heb het product snel nadat ik het besteld had.

Ik ben net gestart met de vitamine D, ik hoop dat energie geeft. Het is nog iets te vroeg om resultaat te merken. Maar van vrienden hoorde ik positieve berichten.

Praktisch dat brievenbus formaat

Goede en snelle afhandeing v d bestelling

zeer tevreden

goede uitleg gegeven

Goede betrouwbare site

Snel ontvangen en nette prijs

Erg goed

Jullie beloven wat jullie zeggen, ik moet alleen nog afwachten wat de bloedwaarden gaan doen, dat weet ik met een aantal maanden.

Snel bezorgd. Geen lastige callcenters.

Goed werk

Tot nu toe, zowel telefonisch als per mail-order, zeer vlotte en gemakkelijke levering.

Makkelijk bestelbaar

Site is duidelijk... Betaling ook.. Helaas moet binnen de 1 a 2 dagen die de meeste zeggen. Goed verpakt.. Viel in begin beetje zwaar neem ze nu in de avond en dat gaat goed

Goede service en snelle levering

Goed product aan bevolen door de oog arts

Besteld, betaald en volgende dag in de bus👍

👍

Duidelijke info, gemakkelijk bestellen en zeer snelle en correcte levering.

Duidelijke info, gemakkelijk bestellen en zeer snelle en correcte levering.

UItstekend

Vlotte en snelle levering van het door mij via internet bestelde preparaat.

het werd erg snel bezorgt voor mij was het de eerste keer dat ik bestelde en kreeg er ook nog 10% korting bij voor de volgende keer altijd mooi mee genomen

Goede servise

Heel goede ervaring

Snelle levering, goede prijsverhouding.

Snelle levering en goede prijsverhouding.

Prima ervaring.

Prima website. Snelle levering dat past door de brievenbus. Geen opdringerige aftersales.

Snel Goede service

Oerkapkade 5

2031 EN Haarlem

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!