Pluspunten

Pluspunten

Goede en snelle service. Na verloop van tijd zijn enkele elementen uit een power heren armband losgelaten. De armband is compleet vervangen door een nieuwe. Dank voor de snelle service.

Pluspunten

1e keer wat besteld bij dit bedrijf en alles is gegaan zo als belooft het was er keurig binnen 48 uur. hoe of het armbandje werkt durf ik nog niet te zeggen want daar heb ik hem nog te kort voor misschien dat ik hier nog later op terug kom m v g G Z

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling. Ik ben zeer keurig en uitvoering te woord gestaan betreffende de armbanden en kom hier zeker terug !!

Ik zou niet weten wat er nog verbeterd zou kunnen worden

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Snelle reactie op bestelling, snelle levering en bij stellen vraag over inkorten armband direct bericht. Kortom: Zeer positief !!

niets

Pluspunten

De hanger is aangekomen op mijn adres , waarvoor vele dank , alles was keurig verpakt , en bezat de juiste informatie . Bedankt voor het spoedig rechtzetten en de vlotte correspondentie . Hier ga ik binnenkort nog bestellen

weinig verbeteringspunten : een nieuwsbrief via email met acties en kortingen is welkom

Pluspunten

snelheid van reageren op mail en levering was prima uitvoering armband kwalitatief prima, m.u.v. opmerking over sluiting 1 armband (zie verbeterpunten)

begeleiding welke armband te kiezen, m.b.t. sterkte magneten en andere elementen was niet duidelijk en een beetje onbevredigend sluiting 1 armband ging nogal moeilijk open en dicht, sluiting was te strak; na een klein beetje verbogen te hebben was dit opgelost

• Personeel
  • Nazorg & Garantie

• Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies, goede service. Duidelijke produktomschrijving en een makkelijk en overzichtelijk opgebouwde website. De after sales service is ook goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig verzorgd niets op aan te merken

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede ondersteuning.

Pluspunten

Correcte en snelle levering. What you see is what you get!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

slechte kwaliteit heb constant zwarte pols van armband zelf de kleur is nu koperachtig dit na zeer korte tijd dus slechte kwaliteit materiaal

betere kwaliteit materiaal en geen imitatie

Pluspunten

Snelle levering Goede adviezen Netjes verpakt Goed bereikbaar

Pluspunten

uitstekend

geen

Pluspunten

snelle reactie op mijn vragen ,goede afhandeling prima

Pluspunten

ik ben stapelverliefd op mijn kopper armband. stylish and elegant!

130 Stuwmeer

Houten 3994 HS