Mijn ervaring is zeer goed ik was mijn hartje kwijt .heb het hard jaren gedragen .Toen een hele tijd niet .Ben zo blij dat ik et weer een heb gekocht. Prima service en supersnelle levering .nu weer verder met mijn leven met minder klachten .Kiyoh bedankt .
Wij fijn dat wij u weer hebben kunnen verblijden met een nieuw hart! Dank voor uw leuke review. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Lieve Linda, Jij verdient echt wel een dikke 10!!! Je kunt zien dat alles met zorg & liefde is ingepakt. Wauw!!! Het is echt een cadeautje om uit te pakken. Prachtige sieraden, netjes verpakt in een mooi doosje en de armbanden passen perfect. Als je twijfelt over de maat, Linda helpt je graag. Liefs, Vera
Wat een geweldig lieve review! Dank je wel Vera Heel veel plezier van je mooie sieraden. Lieve groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Ik heb de klavertjes 4 armband gekocht Super mooi heb 'm in het goud wit maar neigt naar parelmoer . Een elegant armbandje vanwaar de magneten in de klavertjes zitten. Een echte aanrader
Beste Bianca, Dank voor uw leuke review, blij te lezen dat u zo blij bent met uw armbandje. Het wit is inderdaad meer een soort parelmoer dan echt intens wit. Heel veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Ik heb twee koperen armbandjes bestelt, super qualiteit en mooi afgewerkt. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Een aanrader!
Beste Sylvia, Dank u wel voor deze mooie review. Wij doen ons uiterste best om mooie producten te leveren én om goed bereikbaar te zijn (email/whatsapp). Fijn dat het u zo goed bevallen is. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Hebben het netjes thuis bezorgd
Beste Cornelia, Dank u wel voor uw mooie cijfer! Het thuisbezorgen was in dit geval 'een makkie'. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Ik wilde graag dezelfde armband voor mijn jarige dochter en voor mijzelf. Dat lukte niet direct op de website maar na contact werd alles snel geregeld en kreeg ik gevraagde binnen een aantal dagen mooi ingepakt thuis.
Beste Connie, Hartelijk dank voor uw mooie review, wij hopen dat uw dochter blij was met haar cadeau! Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Dit is mijn eerste keer dat ik bij jullie een bestelling doen en is echt een hele goeie service. Net even meer aandacht voor de klant toppie
Beste Roy, Wat fijn te lezen dat u onze persoonlijke benadering zo heeft weten te waarderen. Dank voor uw mooie review! Veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Beste Mustafa, Dank voor uw mooie cijfer! Veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Het is een klantvriendelijke shop die je goed helpt bij vragen en snel reageren wanneer je tegen een probleem aanloopt. Ik raad ze zeker aan!
Beste Jerry, Dank u voor deze mooie review! Wij hopen iedereen altijd snel en juist van een reactie te voorzien, fijn dat u kunt waarderen. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
mijn bestelling was in drie dagen er al zeer te vrede
Beste Sissi, Wij doen altijd ons best de bestellingen zo snel mogelijk te versturen, blij te lezen dat het ook bij u gelukt is en hartelijk dank voor uw mooie review. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Duidelijke informatie en mooie armbanden. Snel en netjes geleverd.
Beste Hans, Heel graag gedaan en u bedankt voor dit mooie cijfer. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Ik had mijn magneten armband verloren in mijn vakantie, ik heb daar gelijk een nieuwe besteld, want voel me niet prettig zonder. Vandaag thuisgekomen en hij lag op mij te wachten, echt helemaal blij dat hij er was. Zit dus nu zolang mogelijk om mijn pols. Dank je wel Linda voor de goede verzorgde armband!
Beste Loes, Uiteraard heel graag gedaan! Zulke leuke reviews maken mijn dag, dank u wel hiervoor. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Prachtige armband en snel geleverd.
Beste Betsie, Dank u voor uw mooie review! Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Ben zeer tevreden over magneet-armbanden, goed geholpen en een zeer vriendelijke benadering, dat stel ik zeker op prijs.
Beste Anneke, Onze persoonlijke benadering is ook voor ons heel belangrijk! Fijn dat u dit ook zo kunt waarderen. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Snel en goed verzorgd
Dank Nicole voor dit mooie cijfer! Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Zoals aangegeven : een snelle correcte levering. Verrassend maar wel fijn met een persoonlijk tintje. Bedankt Linda.
Beste Gerard, Wat een leuke review! Dank u wel! Het persoonlijke tintje houden wij er zeker in. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Het advies en telefonische hulp heeft mij zeer geholpen Mw Linda Uw bent zeer klantvriendelijk en attent Dank U
Beste Peer, Dank voor uw mooie review! Leuk om terug te lezen dat u zo blij bent met onze assistentie. Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Magneet armbanden = Top geregeld. Zeer duidelijke site, vandaag besteld morgen in huis. Perfect verpakt en een persoonlijk kaartje erbij. Geweldig Linda ga zo door.
Beste Mark, Dank u voor uw leuke enthousiaste review! Veel plezier en profijt van uw mooie sieraden. Met vriendelijke groeten, Linda Team Magneet-armbanden.nl
Goede ervaring
Dank u voor uw mooie cijfer! Met vriendelijke groeten, Team Magneet-armbanden.nl
De bestelde armband voldeed volledig aan de verwachting.
Beste Arjan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier en profijt van uw mooie armband. Met vriendelijke groeten, Linda Magneet-armbanden.nl
Magneetarmbanden doet wat het beloofd. Leuk dat er een persoonlijk briefje bij de zending steekt. Doe zo verder.
Beste Christiaan, Hartelijk dank voor uw mooie review. De 'personal touch' vinden wij zelf ook altijd leuk dus dat doen wij graag! Graag horen wij van u wat wij verder zouden kunnen verbeteren, om van de 7 een 8 te kunnen maken :-). Veel plezier en profijt van uw mooie armband. Met vriendelijke groeten, Linda Magneet-armbanden.nl
leuk om te ontvangen en uit te pakken. prima verzorgd.
Beste Emmy, Hartelijk dank voor uw mooie review! Lieve groeten, Linda Magneet-armbanden.nl
Enorm goede service en erg vriendelijk. Reageren snel. De armband heb ik nog maar net om, weet nog niet of het werkt.
Beste Frida, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ik wens u veel plezier en profijt van uw mooie sieraad. Met vriendelijke groeten, Linda Magneet-armbanden.nl
ik had em kiets te ruim gekocht maar ik ben er blij mee
Beste Danielle, Blij te lezen dat u blij bent met uw armband. U kunt de armband eenvoudig iets inkorten. Op onze website onder het kopje 'Klantenservice' treft u onderaan de pagina de 'veelgestelde vragen' aan. Hier staat ook een item bij hoe u de maat van uw armband kunt aanpassen. Mocht u er niet uitkomen dan mag u ons altijd mailen of een WhatsApp bericht sturen. Met vriendelijke groeten, Linda Magneet-armbanden.nl
Ik heb al een aantal hele mooie armbanden besteld die iedere keer snel geleverd wordem. Heel mooi verpakt en heel fijn contact met de eigenaresse.
Beste Leonie, Heel hartelijk dank voor deze mooie review. Wij worden er natuurlijk altijd heel blij van als mensen bij ons terugkomen! Heel hartelijk dank voor uw vertrouwen en enthousiasme. Veel plezier en profijt van uw mooie armbanden. Lieve groeten, Linda Magneet-armbanden.nl