Super snelle levering, TOP!

Ik bestelde de armband en vanaf mijn aankoop tot aan de levering ging zo snel, SUPER! En natuurlijk is de magneet armband mooi qua model. In de toekomst zal ik zeker nog 'ns voor andere leuke items de webshop bezoeken. Fijn om zo te kunnen shoppen vanaf thuis. Goede communicatie en prima service. Thanks! 5* graag gegeven.

Gewoon heel erg goed!!!

Uitstekende service, meedenkend en levering volgens afspraak! Meer kun je niet te wensen!! Ga zo door en heel veel succes!!!!!

Snelle levering. Ziet mooi uit

Is als cadeau voor mij vrouw. Ik weet nog niet of het wekt.

Positief

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Reageren vlot en netjes op mails en doen er alles aan om jou als klant tevreden te stellen. Door een grote fout van post nl is mijn armband helaas te laat . Deze hebben de band terug gestuurd naar Magneet-armbanden. Ik betreur de fout van post.nl maar ook voor dit bedrijf is het absoluut niet leuk dat het mis gegaan is . Prima bedrijf met leuke artikelen waar ik zeker met plezier weer bestel.

Heb mijn vorige 13 jaar gehad van Magneet-Armbanden.nl. Zegt genoeg lijkt me.

Zie hierboven

Materiaal zeer goed en na drie dagen verschil gevoeld

Geen goede maat, direct terug gestuurd, na zes herinneringen eindelijk ontvangen en het is terug de verkeerde maat, niet blij maar we lijken uiteindelijk toch de juiste maat toegestuurd te krijgen, er lijkt een vergissing te zijn gebeurd met de maataanduiding in de armband, dit is eindelijk rechtgezet door volharding aan beide zijden,

Fantastische service!

Mevrouw Else heeft alle tijd genomen om mij te helpen met het probleem van het invullen van de bestelling, dat zich voordeed omdat ik in Griekenland woon. Alle lof.

Snel en leuk ingepakt

Was een snelle levering Alleen valt de armband iets kleiner dan ik verwacht had

Snel levering, en goed advies

Super levering

Was weer mooi ingepakt. Mooie ring ik had alleen een maat kleiner moeten bestellen...

Mijn ervaring...

Meer dan 15 jaar en kruipende magnetische armband - geen ziekte ...

Lijkt positief te werken

Het gevoel geeft aan dat het beter gaat.

Erg goed

De armbanden zijn in zeer goede staat bezorgd en se service en persoonlijke mailtjes vond ik byzonder en heb dat als prettig ervaren

uitstekend

Snelle levering, goede producten, goede service en hele mooie armbanden

Super Service en snel geleverd

Lengte aangepast naar maat die niet op de site stond

Mooi product

Netjes afgeleverd en goed verpakt erg te vreden

Gewoon ouderwets goed!

Goede service, armband was niet op voorraad. Keurig en vriendelijk op hoogte gebracht en toch nog snelle levering. Armbanden zijn prachtig 1 minpuntje: er is te veel keuze, niet goed voor je portemonnee , haha

Zeer goede en vlotte service!

prima armband

Ik Ben heel content met mij armband.

...

Fijne degelijke armband waar je jaren plezier aan hebt.

Na jaren helaas blijven hangen met werkzaamheden......ik dacht dan maar geen armband meer maar ik miste hem al na enkele dagen dus nieuwe besteld en werd snel en netjes verpakt bezorgd ......ben weer compleet.

Prachtige armband

Door Corona en Brexit wat langer op mijn armband moeten wachten, was echter zeker het wachten waard. Hij is mooi en zit erg fijn. Heel tevreden over het product en ook over het contact met Else. U kunt hier zonder probleem iets bestellen.

heeel goed !!

werkt uitstekend !!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Na een armband heb ik onlangs een ring gekocht. Van hematiet met magnetische werking. De ring werd snel geleverd en ziet er goed uit. Hij past precies en is een leuke aanwinst.

Goed!

Verzending snel in deze drukke tijd. Verzendkosten kan beter.

Stuwmeer 130

3994 HS Houten