Bijzonder snelle service en bezorging

Geen klachten. Overzichtelijke website en het juiste product binnen twee dagen thuis!

tis in orde he

ik vraag ze antwoorden en als ik een domme vraag stel antwoorden ze met een echt super gewoon antwoordt erop, tis de max ik vraag soms 5 x iets om zeker te zijn en tis hun niet teveel super he

Super tevreden

Correcte levering aan correcte prijs

Het duurde even, maar uiteindelijk prima geholpen.

Onze oude zwembadverwarming ter reparatie aangeboden, maar het benodigde onderdeel bleek niet meer te verkrijgen, vervolgens een nieuw apparaat met korting kunnen krijgen ondanks de huidige schaarste (Corona), 4,5 sterren omdat het alles bij elkaar wel meerdere weken heeft geduurd (maar dat komt ook weer door Corona zieken en extra drukte), wij zijn weer helemaal klaar voor de zomer!

zeer goed snelle service

super vriendelijk en professioneel

Snelle levering en installatie

Patroonfilter geleverd en geïnstalleerd door DeZwembadSpecialist. Het filter doet het prima en de installatie is vakkundig uitgevoerd. Het bedrijf heeft ook achteraf keurig nagevraagd of het werk naar wensen uitgevoerd was en of ik tevreden was met het product. Dat ben ik zeker.

Super geregeld

Snel geleverd,

snelle levering, alles conform afspraak

Geweldig.

Vanaf het begin alles in handen gegeven aan APP voor aanleg van ons zwembad. Goed georganiseerd. Fijn personeel om met samen te werken en werkelijk een grandioos resultaat . Het materiaal is gewoon Top. Van pompen tot kachel ,Roldek ,Verlichting etc . Wij zijn blij dat we onze aanleg Van ons zwembad door APP laten doen hebben. Top Bedrijf. Gr Johnny , Manon en Dany Heeren.

Het goede, snel geleverd

Top service !

Uitstekend geadviseerd bij aankoop warmtepomp. Installatie door keurige, vakkundige monteurs en prima nazorg.

Snelle levering compleet !

Prima snelle levering.

Zeer slechte klantenservice

bestelling geplaatst. Was niet voorradig. Betaald via i deal. Geld na 3 weken nog niet terug gestort. Ondanks bellen en mailen!!

Snelle en vlotte service!

Zeer positief!

Dit was pas echte service!

Problemen met mijn warmtepomp. Email gestuurd met een ietwat rare omschrijving van het probleem. Zeer snel antwoord gekregen en zij zijn direct aan de slag gegaan om het onderdeel te kunnen identificeren. Vriendelijk, snel, doeltreffend. Zeer goede service genoten! AANRADER!!

Ik raad deze

Snelle levering en prima communicatie over de levering.

Snelle en goede afhandeling

Fantastisch en professioneel

Ik ben door Jeroen geholpen eigenlijk voor wat simpele vragen/onderdelen voor mijn jacuzzi. Direct netjes opgepakt en gemaild. Binnenkort ga ik er zwembad verwarming kopen! Zeker een aanrader.

snelle levering!

zoals altijd lekker makkelijk, snel geleverd.

Snel geleverd!

Snel geleverd, juiste product geleverd en duidelijke instructies erbij.

Lang traject maar keurig opgelost

Het was erg lastig in de juiste onderdelen voor onze robot zuiger te achterhalen maar uiteindelijk is alles goed gekomen Zelfs op zondag zijn ze er mee bezig geweest Heb veel geduld moeten hebben maar altijd vriendelijk en goed te woord gestaan

Boven verwachting

Colin regelt het snel en goed!

Heel persoonlijk mailverkeer, humor, gespecialiseerde hulp, snel.

Goed advies en snelle service!

We konden vanuit België niet ter plaatse gaan om een nieuwe warmtepomp te bestellen maar Jeroen gaf telefonisch goed advies en zorgde voor een snelle levering. Bedankt! Top service!

Belder 40

4704 RK Roosendaal

0031 (0) 165 393 913

Over DeZwembadSpecialist.nl

De zwembadspecialist is de webshop van APP A Perfect Pool. APP is de specialist op het gebied van zwembadbouw en alle benodigdheden hiervoor. Kom een langs in onze showroom in Roosendaal, Noord-Brabant.