Super service, snelle levering.

Duidelijke website. Ik had nog even gebeld voor de voorraad en ook telefonisch goed en snel geholpen en dat terwijl we in deze Corona crisis zitten. Echt een dikke chapeau voor het team wat op kantoor en in het magazijn werkt. Op vrujdagmiddag besteld en zwembad op maandag al afgeleverd netjes op een kleine pallet. Nu wachten op het mooie weer.

Onderdeel bestelt voor zwembadpomp. Doch foutief stuk geleverd en dat werd perfect rechtgezet na 1 telefoon.

Chapeau

Heel correcte en vlotte service! Zoals het hoort en zoals men het mag verwachten.

Duidelijk antwoord op vraag en vervangend onderdeel snel geleverd.

Vraag gesteld over een defect onderdeeltje. Duidelijk antwoord en product de dag erna geleverd.

Alsnog uiteindelijk goed opgelost.

Ruime tijd geleden bestrleld. Iets was niet op voorraad. Daarna niks meer gehoord. Zijn al een behoorlijke tijd verder. Alsnog daarna contact gehad en toen ging het daarna vrij snel.

Snelle levering Snelle reactie via mail

Uitstekende service.

Levering volgens afspraak. Uitstekende aftersales service door Jeroen.

goede uitleg, weet waarover men praat

vragen over bepaalde bevestiging , en welk artikel, is mij perfect uitgelegd

weer goed geholpen

geen dozenschuiver, geeft antwoorden op vragen, vraagt door bij distribiteurs/fabrikanten waar nodig, denkt mee in oplossingen, zojuist weer een aanvullende bestelling geplaatst.

Bij een reparatie aan mijn zwembad wordt alles snel opgelost door vriendelijke mensen!zij zijn alleen bang voor mijn hond😏😂

Vriendelijk en kundig personeel, snelle verzending van de bestelde materialen.

Kleine essentiële onderdelen (gelukkig) los te koop en goed aangeven op hun website. Het doorlopen van de bestelling in de winkelwagen naar betaling ging wat stroef waardoor ik uiteindelijk 2x dezelfde bestelling had geplaatst. In het aangemaakte account was dit ook te zien echter kon niet opmaken of de bestelling daadwerkelijk geplaatst was. Na telefonisch contact werd dit uiteindelijk bevestigd. Bevestiging ontvangen dat de bestelde materialen op het bezorgadres waren bezorgd.

Goed product voldoet aan mijn verwachting

Nvt

Goede serive

Zaterdag een zwembad besteld en dinsdag al binnen. Wel even moeten bellen omdat ik geen track en tracé ontvangen had zoals vermeld in de mail. Complimenten voor de chauffeur die het pakket bij ons tot in de garage geleverd heeft. Twijfel je om iets te bestellen, Ik zeg doen! Goede service!

Mijn bestelling is goed verzorgt aangekomen.

Correcte service

Na bestelling bleek mijn artikel niet voorradig en werd de vraag gesteld voor dringend het was. Mijn artikel werd rechtstreeks door de producent verstuurd en tijdig hier. Correcte correspondentie 👍

Goed en goedkoop

Snel geleverd goed verpakt

Op elke vraag snel een vakkundig antwoord

Mijn eerste contact was dat ik vond dat ze te duur waren. Dit bleek al snel niet waar te zijn. Hun eerste aanbieding heb ik afgeslagen. Ondanks dat bleef ik antwoord krijgen op mijn vragen. Uiteindelijk heb ik een tweede aanbieding wel aanvaard.

Net bedrijf

Net bedrijf wat onze vragen leveringen praktisch en snel heeft opgepakt en opgelost.

Klantvriendelijk

Top geholpen

Proactieve houding

Ik had een bestelling geplaatst waarvan men twijfelde of die wel goed was dus werd ik persoonlijk benadert. Heerlijk dat er toch nog iemand even het geautomatiseerd systeem controleert. Fantastische service.

Zeer betrouwbare top service

Problemen met mijn zwembad robot, Colin heeft mij fantastisch geholpen en mijn robot zwemt weer vrolijk door het water 👍

Uitstekende service!

Ben heel goed en snel geholpen.

Veel kennis en uitstekende service

Recent een nieuwe warmtepomp aanschaft. Doordat ik zelf 2 linkse handen heb was ik bang om deze zelf te installeren. Even contact opgenomen, pomp online bestelt en 2 dagen later stonden 2 monteurs op de stoep om de warmtepomp bij mij thuis te installeren. Wat een service!

Precies wat je wil.

Bestelling en ontvangst ging vlot en vlekkeloos, product perfect zoals besteld en verwacht, prima!

Direct een reactie

Ik heb voor een pomp die ik niet bij Zwembadspcialist heb gekocht een beschrijving gevraagd. Deze kreeg ik als antwoord als eerste in mijn mailbox. Grote klasse Zwembadspecialist 👍

Belder 40

4704 RK Roosendaal

0031 (0) 165 393 913

Over DeZwembadSpecialist.nl

De zwembadspecialist is de webshop van APP A Perfect Pool. APP is de specialist op het gebied van zwembadbouw en alle benodigdheden hiervoor. Kom een langs in onze showroom in Roosendaal, Noord-Brabant.