Garantie adiago

Lamp kapot en onder garantie en nieuwe gekregen. Geen enkel probleem! Top service.

Advies op maat

Ik vond het prettig dat een deskundig persoon de tijd nam om mij goed te kunnen helpen.

altijd oplossingsgericht en behulpzaam

Altijd oplossingsgericht en steeds snel ter plaatse.Ook voor kleine reparaties snelle tussenkomst. Zeer correcte prijzen. Prima expertise . Kortom zeer betrouwbaar bedrijf met loyale medewerkers , waarbij de klant centraal staat , democratische prijsvorming .

Meedenkend, denkend in oplossingen

Vanaf het moment dat we info gingen inwinnen voor het bouwen van een zwembad tot het maken van een afspraak voor het winter klaar maken zijn we goed geïnformeerd. Natuurlijk zijn er weleens discussies geweest, maar door naar elkaar te luisteren, adviezen op te volgen kwamen we er altijd uit. Ondertussen hebben wij al heel veel plezier gehad van ons zwembad.

Goede uitleg en weten waar ze het over hebben

Had n pomp nodig en ben keurig geholpen!

Vakkundige en vriendelijke service!

Ik schrijf meestal geen reviews, maar voor APP maak ik graag een uitzondering. Wat een fijn bedrijf is dit! Ik heb mijn zwembad zelf gebouwd in de Duitse Eifel, maar heb hierbij perfecte ondersteuning gehad van APP. Ik ben echt niet een klant met een dikke portemonnee, daarom deed ik veel zelf, maar toch stonden de medewerkers van APP voor deze "kleinere klant" steeds met raad en daad klaar. Zelden heb ik een vriendelijkere service ontvangen. En de enorme ervaring en expertise die ze (bv met Kevin) in huis hebben heeft me voor veel foute keuze's behoed. Voor het belangrijkste deel, de installatie van o.a. de motor, filter en het leidingwerk, zijn ze zelfs bij me langs komen rijden in Duitsland! Iedereen die zelf een eigen inbouwzwembad wil bouwen raad ik aan: ga niet zelf opnieuw het wiel uitvinden. Besteed liever ietsjes meer door het materiaal en advies van APP erbij te halen. Het grove graaf- en bouwwerk kan je dan nog steeds zelf doen. Als je je project samen met APP doet dan bespaar je uiteindelijk heel veel tijd en geld, omdat je dan zeker weet dat je het in één keer goed doet!

Sterke ondersteuning en snelle service

Zwembad pomp maakte lawaai. Dank voor de snelle feedback en levering van vervangpomp

behulpzaam bij diagnose, vlotte communicatie, correcte levering

behulpzaam bij diagnose defecte warmtepomp, vlotte communicatie, correcte levering

Klantgericht en supersnelle levering

We kregen een mix van 2types van ankers binnen. Echter willen we maar 1 type gebruiken. Na een paar mailtjes heen en weer, was het pakket met de (voor ons juiste type) alweer bij de postbode afgegeven! De volgende dag in huis! Ik zeg super goed geregeld!

Top service!

Accurate en supersnelle behandeling van mijn vraag. Zeer vlotte communicatie. Grote productkeuze. De service na verkoop is fantastisch. Hier is de klant echt nog koning! Echt een aanrader!

Goede webshop

Na een verkeerde levering de fout goed hersteld. Snelle reaktie via mail en telefoon.

goede opvolging en feedback

via andere kanalen kreeg ik de nodige feedback en oplossing aangeboden van de firma.

Goede en snelle afhandeling.

Had een kapotte omschakelklep. APP had deze gebruikt liggen. Voor een goede prijs meegekregen Tevens goed en bruikbaar advies gekregen mbt. toekomstige vervanging zwembad.

Uitstekende vakmensen, die nu al jaren ons prima van dienst zijn, eerlijk en betaalbaar

De Zwembadspecialist / APP in Roosendaal is al jaren ons vaste adres als er iets met ons zwembad is. Staan altijd voor je klaar en kunnen bij een storing ook vaak al telefonisch helpen. Zo nodig zijn ze snel op locatie en dan merk je opnieuw dat ze echte kenners zijn. Recent nog een storing gehad met het roldeck, en dachten ze al dat het de sensor was, wat het ook bleek te zijn, die hadden ze ook al bij zich, waardoor het zo weer gefixt was, ook omdat de monteurs heel ervaren zijn en de spullen door en door kennen. Ze zijn ook zeker servicegericht (maken even foto's van je installatie zodat ze je ook telefonisch sneller kunnen helpen). Daarnaast een uitgebreide showroom in Roosendaal waar ze je graag van alles uitleggen over filters, lamellen en ga zo maar door. Volgens mij is het een grote speler in de regio ook daarbuiten. Ze rekenen altijd een eerlijke prijs (heel betaalbaar). Na ervaring met een aantal bedrijven blij hun te hebben ontdekt!

Goede telefonische service en kundig advies

Mijn vraag over inhoud van de flowchamber ta172 werd vakkundig beantwoord. Ook werd mij ongevraagd geadviseerd over de correcte installatie. Via mail zijn de bestelnummers doorgegeven zodat ik snel via de site de bestelling kon plaatsen. Nog dezelfde dag verstuurd! Goede service!

kwalitatief goed, snelle levering

Meerdere malen spullen besteld bij de Zwembadspecialist. Elke keer naar volle tevredenheid. Snel geleverd, en de juiste spullen kwamen info goede staat bij ons aan.

Snelle service en ondersteuning

Mijn probleem werd snel opgelost en het juiste onderdeel aangeboden.

We waren tevreden met de snelle service geen opmerkingen

alles vlot verlopen

Alles zoals het moet bij een online bestelling

Topservice!

Wij hadden (door verwarring) het verkeerde adres doorgegeven voor onze bestelling, mailtje verzonden en binnen de 12u. antwoord gekregen. Probleem meteen opgelost!

Meer dan een website

Voor advies ben je hier op de juiste plaats.

Meedenken, adviseren, leveren en service blijven bieden

APP heeft ons zwembad ontworpen en alle persoonlijke wensen in het ontwerp verwerkt. Ook adviseert men nog steeds over onderhoud,. Top personeel met de juiste kennis en inzet

Zuiger werkt goed

De zuiger werkt goed, maar had nog een steel nodig. Deze is inmiddels besteld en ontvangen.

Belder 40

4704 RK Roosendaal

0031 (0) 165 393 913

Over DeZwembadSpecialist.nl

De zwembadspecialist is de webshop van APP A Perfect Pool. APP is de specialist op het gebied van zwembadbouw en alle benodigdheden hiervoor. Kom een langs in onze showroom in Roosendaal, Noord-Brabant.