Bestelling kan je goed volgen

Super super goede service!!

APP zwembadspecialist is deskundig, eerlijk en reageert snel bij vragen, zelfs in Coronatijden en iedereen opeens een zwembad in zijn tuin wilde plaatsen, zoals wij! We hebben zelf een happypool geplaatst van 5 meter doorsnede, met warmtepomp, filterpomp, automatisch doseersysteem. Een hele klus, maar als we vragen hadden, dan mailden we Kevin en kregen we snel een reactie met antwoord op onze vragen. Echt top!!!

Mensen die verstand van zwembaden hebben

Voor alle vragen ,een goed onderbouwd antwoord en anders komen ze langs voor advies

Prima service!

Door de corona-pandemie waren er moeilijkheden met de levering van van het automatisch doseersysteem voor ons zwembad. APP heeft een alternatief voorgesteld om zo sneller te kunnen leveren. Prima service, hoewel APP niet verantwoordelijk was voor de te late levering!

Goed geholpen,en snel

Pakketje is opgestuurd, Geen moeilijk gedoe over eerst betalen enzo. Zeer snel geholpen,en netjes. Prijs ook zeer normaal.

Goede service, ook wanneer het ergens fout gelopen is.

Had een skimmer besteld maar die was niet aangekomen. Na een mailtje was dit snel verholpen, kreeg een alternatief product aangeboden.

TOP SERVICES!!!!

Dit bedrijf hebben we ons zwembad laten opbouwen. Hun medewerkers zijn uiterst vriendelijk en positief energiek. Hebben veel verstand van niet alleen een zwembad opbouwen, maar ook van het JUIST aansluiten van de bijbehorende apparatuur. Warmtepomp , filters , slimmers etc.... Al onze vragen werden professioneel beantwoord. Kortom een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een zwembad en alles wat erbij hoort.

Vakkundig bedrijf, klantgericht

Goede service en denken goed mee met klant, anticiperen goed op mogelijke defecten om grotere schade achteraf te voorkomen

Fantastische service en snelle reactie!

Hele goede service, snelle reactie op mails en snelle levering.

Erg goed geholpen.

Snel en met de juiste info. Blij met deze club enthousiaste mensen.

Goed en snel

Overzichtelijke wensite

Snelle levering, prima product

Toegankelijke website. Prima prijzen

snel verzonden

Staat altijd voor je klaar

Ik hoef John maar te bellen en het wordt geregeld.

Leveringen zeer goed, helaas geen automatische verwittiging bij backorder.

Leveringen zeer goed, communicatie kan beter. Misschien door de drukte?

Snelle levering en meedenkende service

De producten werden boven verwachting snel geleverd. Een medewerker belde op om te laten weten dat er een product niet voorradig was en of de rest toch geleverd werd. Het resterende bedrag krijgen we terug. Fijn, die persoonlijke en snelle service!

Top snel geleverd

snel besteld super snel geleverd

Snel en vakkundig uitsluitsel en advies tegen prima prijs!

Na mijn vraag per email te hebben gesteld kreeg ik keurig bevestiging terug dat het vanwege de drukte 1-2 dagen kon duren alvorens ik antwoord kreeg. Precies na twee dagen nette email van Jeroen Konings met prijs, levertijd en advies. Prima geregeld!

Top club met goede service en kennis..

De producten die ik nodig heb zijn van goede kwaliteit en worden ook nog eens op tijd verzonden. Langs gaan ind e winkel maakt het feestje overigens nog completer. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het druk kan zijn, maar dat hoort er bij, iedereen wil er immers zaken doen. Wat valt hier nog aan toe te voegen.....?

de geboden service is werkelijk uitmuntend!

Na de aankoop van een opblaas-schelp voor in het zwembad (Intex), bleek het ding lek te zijn. Slechts 1 mailtje volstond om direct een nieuwe te komen halen, zonder enig probleem. TOP!

Webshop overzichtelijk en snel verzonden.

Prima webshop met snelle verzending en zelfs op zondag ochtend antwoord op je E-mail.

Super service

Ik had problemen met mijn warmtepomp, die ik niet bij dit bedrijf gekocht had. Toch kreeg ik een keurige mail terug met de waarschijnlijke oplossing, en dat bleek de juiste oplossing te zijn. Wat fijn dat er nog service bestaat zonder gedoe over 'je hebt de pomp niet bij ons gekocht, dus pech gehad'. Als ik ooit weer iets nodig heb voor mijn zwembad weet ik waar ik moet zijn!

Goede service en fijne uitleg. Levering snel

super bedrijf

Zeer fijn geholpen door de verkoper en door de monteurs. wij hebben dankzij app een geweldig zwembad gerealiseerd.

APP is heel goed

Reeds verscheidene handelstransacties gedaan met APP en steeds een super service bekomen. Een aanrader !

Belder 40

4704 RK Roosendaal

0031 (0) 165 393 913

Over DeZwembadSpecialist.nl

De zwembadspecialist is de webshop van APP A Perfect Pool. APP is de specialist op het gebied van zwembadbouw en alle benodigdheden hiervoor. Kom een langs in onze showroom in Roosendaal, Noord-Brabant.