Laden reviews...
508 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensionerna visar överlag en positiv upplevelse med snabb leverans, noggrann förpackning och pålitlig service. Kunderna uppskattar tydlig produktinformation och det breda erbjudandet. Flera kommentarer framhäver bra pris-kvalitetförhållande och vänlig kommunikation. Sammanfattningsvis känner kunderna sig trygga när de beställer och återkommer gärna.
Pluspunten
Supersnelle levering, zeer klantvriendelijk. De persoonlijke notitie vind ik een heel groot pluspunt. Je krijgt als klant het gevoel dat er met zorg en aandacht aan je bestelling wordt gewerkt.
VerbeterpuntenVooral niet veranderen!
N. Choi
Rhoon
Pluspunten
Goed contact, snelle en nette bezorging. Overzichtelijke site.
anoniem
Pluspunten
Pure producten, mooie merken en een goede beschrijving van de producten zodat je een goede keus kunt maken en een snelle levering
VerbeterpuntenZoekfunctie verfijnen (categorie aanduiding prima maar daarbij in de categorie kunnen zoeken op merk)
Gea
Pluspunten
9/10
VerbeterpuntenHet zou gemakkelijk zijn mocht het pakketje afgehaald kunnen worden in een ophaalpunt zoals Albert Hein.
Hilde
Gierle, België
Pluspunten
Perfecte levering, persoonlijk en zeker voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenGa vooral zo door,
Willeke
Oosterhout
Pluspunten
Snel, correct verpakt , prima productlijn .
VerbeterpuntenGeen idee!!
M.
Schijndel
Pluspunten
Snel vriendelijk en correct
Onno
Den haag
Volgende dag bezorging werd zonder aankondiging 4 dagen later. Prima, maar vermeld dat als eerste ipv volgende dag te beloven.
Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! Als je bij ons op werkdagen voor 22:00u besteld, dan heb je het in principe de volgende dag in huis. Wat hierop een uitzondering is als je een product in de pre-order koopt. We vermelden in de informatie bij deze producten dat de levering een paar dagen later zal zijn. Vervelend dat jouw bestelling niet op de gewenste dag is geleverd en sorry voor de mogelijke verwarring!
We zien je graag weer terug in onze shop!
Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Correcte en snelle levering. Geen plastic verpakkingen
Loes
Maastricht
Pluspunten
Goede producten Snelle levering Trac en trace over de mail SUPER !!!
Cees
Heemstede
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Alle produkten zijn degelijk ingepakt in de doos om eventuele beschadiging tijdens het vervoer te voorkomen.
Ingrid
Ternat (B)
anoniem
Ik wou met de actie van blue monday producten kopen want mijn gewenste producten waren uitverkocht. Enige tijd nadien waren ze terug beschikbaar maar natuurlijk zonder korting. Misschien de korting doortrekken voor producten die niet voorradig waren.
amsterdam
Pluspunten
Goede klantenservice per mail. Snel en goed (verpakt) geleverd.
VerbeterpuntenWebsite is super langzaam op de eerste page load (+/- 8 seconden)
Deventer
anoniem
Pluspunten
fijn assortiment, ik vind bijna altijd wat ik zoek. Er zitten goeie suggesties als sample of als idee bij de levering. Snelle reactie bij manco's.
Verbeterpuntenzelf compleetheid van de zending nakijken.
Bernadette
Tilburg
anoniem
Pluspunten
Snel en netjes geleverd. Leuk persoonlijk kaartje erbij.
Clarissa
Eelde
Pluspunten
Duidelijke website. Vlotte behandeling. Bestelling zoals afgesproken
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Guido
Grimbergen
Pluspunten
Persoonlijk
Ilse
Tilburg
Pluspunten
Goed en snel
Velp
Pluspunten
Goede kwaliteit producten, duurzaam, snelle levering
Eline
Gilze
Pluspunten
Communicatie is erg goed.
VerbeterpuntenMijn bestelling werd niet verzonden, zoals aangegeven. Toen ik contact opnam, kwamen ze er achter, dat mijn bestelling nog helemaal niet was verzonden, hoewel ik alles goed had ingevuld. Dus misschien een betere controle bij de verzendafdeling
Hannah
Driebergen