Snel, leuk verpakt altijd goede levering top

Echt leuke producten!!

Vriendelijk en snelle verzending.

Het pakketje was zo mooi ingepakt dat het net een cadeautje was. Echt zo leuk om te krijgen. Personeel in winkel en aan de telefoon erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik vind het uitstraling,duidelijk kwaliteit goed en service ook en nog attent iets erbij gedaan dat maakt extra

Mooie kwaliteit

Ik ben blij met mijn nieuwe kleding En de service van succubus

een aanrader voor ieder die vintage getint is

mooi verpakt snel geleverd en de kwaliteit van het product is top!!

Goed geregeld

Keurig omgeruild

Excellent!

Fast shipping, a notification of restock that actually works - and the product was exactly as expected! Looking forward to shopping again soon!

Love

De jurken zijn en blijven geweldig. Mooie kleuren, goede fitting. Love them. Helaas waren de schoenen niet voor mij weggelegd, zo zonde. Ze zijn zo cute.

mooie spullen en fijne winkel

Mooie kleding gekocht, maattabel is correct, snelle levering, werd er wel blij van.

Perfecte en snelle levering

Een snelle levering ondanks een feestdag

Jammer...

Ik ben gek op Succubus en ik kom er al jaren ontzettend graag maar aan het laatste bezoek heb ik een nare smaak overgehouden. 1 van de verkoopsters dacht ons, denk ik, advies te geven maar wat ze echt deed was eigenlijk best gemene opmerkingen maken. Over naden die op springen stonden, dat ik maar geen pencil dress moest dragen, of ik wel de goede maat jas aan had en dat de stof van een jurk die ik aan had gelukkig veel stretch had. Ik geloof niet dat ze het gemeen bedoelde maar mijn zusjes en ik waren echt sprakeloos door de dingen die ze zei. Succubus zelf verdient echt 5 sterren maar door deze laatste ervaring geef ik er 3. Ik hoop dat ik na mijn volgende bezoek de 5 sterren kan geven die de winkel verdient.

Snelle en efficiënte klantenservice

Er was een probleem met mijn bestelling (mijn eigen schuld) dit heeft Thijs echt supersnel en goed opgelost, hulde!

Mooie kwaliteit kleding!

Goede kwaliteitskleding en leuk persoonlijk verpakt. Snelle levering en retour ook goed afgehandeld.

Ruime keuze, snelle levering

Heerlijker winkel

Leuke spullen en fijne mensen.

Cadeautje om uit te pakken

Snelle levering en mooi verpakt.

snel en zorgvuldig

mooie kwaliteit. Maten kloppen met pasvorm. Snelle en duidelijke levering. Heel leuk verpakt, met aandacht.

Mooi spul en snel geleverd

Snel geleverd en mooi spul

De medewerker was vriendelijk en correct.

alles top

In een woord: Top

zeer goed

product zoals afgebeeld

Een cadeautje om te krijgen

Heel blij met mijn axolotl mary janes van Koi. Altijd super leuk ingepakt en snelle levering. Ik heb ze helaas maar 1 keer aan kunnen hebben, omdat ik door een complicatie bij een operatie een klapvoet heb, waardoor ik een spalk moet dragen. Gelukkig zijn ze ook leuk om naar te kijken.

mooi

mooi goede kwalietijd en blij dat het van katoen is

Topwinkel met topservice

Wat een heerlijke winkel met teveel leuke kleding! Je wordt super geholpen en geen vraag is te veel. Heb ook online besteld en ook dit verliep zeer vlot en vlekkeloos.