Fijne winkel

Zeer goede webwinkel, klantenservice prima bereikbaar,

Geweldige webshop

snelle verzending breed en een leuk assortiment

Correcte afhandeling.

Mijn bestelling kwam niet volledig toe, maar na een berichtje werd dat snel rechtgezet.

Perfect!

Heel leuk en netjes verpakt, echt een kadotje om binnen te krijgen. Snel verstuurd en 10/10 dat ik er weer zal gaan bestellen! :)

Goede kwaliteit en super service

Had in eerste instantie de verkeerde maat besteld, wat nooit leuk is. Het contact met de klantenservice was super en ze dachten goed mee, waardoor ik alsnog heel snel de juiste maat kreeg. Zeker een aanrader deze winkel/online service.

Schnell und unkompliziert

Ich habe eine Tasche fur meine Freundin bestellt. Der Kauf war einfach und unkompliziert. Die Tasche wurde sogar vor der angegebenen Zeit geliefert.

Top winkel, met prima service!

Fijne medewerkers die altijd behulpzaam zijn. Grote keuze in mooie vintage kleding en accessoires.

Alles perfect

Fijn winkelen , groot assortiment. Snelle verzending en word goed op de hoogte gehouden en mooi verpakt.

Alles prima!

Die Ware wurde sehr schnell geliefert, Qualitat war top, gerne wieder!

Super service

Duidelijke site, super snelle verzending en pakket is een cadeautje om uit te pakken. Was alleen teleurgesteld dat de jas heel erg gekreukeld is. Zware dikke vouwen. Strijken kan niet volgens het label en uithangen in douche met stoom hielp niet. Denk dat ik hem echt moet laten stomen om de vouwen er uit te krijgen.

Schnelle Lieferung und mit Liebe eingepackt!

Tolle Auswahl! Schnelle Lieferung und mit Liebe eingepackt! Bestelle ich sicher wieder.

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen!

Prachtige kleding, snelle verzending. Uitstekend!

Goede kwaliteit en levering

Prachtige sokken ,goede kwaliteit en wat ook zo leuk is er is aandacht besteed aan de verpakking. Het ziet er zo leuk uit, de doos rose en de sokken in een rosé papiertje met een lieveheersbeestje prachtig!

Redelijk

Jurkje kwam zwaar gekreukt aan,ik kon het gelijk gaan wassen, waardoor de garantie ook meteen weg was. De levertijd was relatief lang

Super snelle levering

Super snelle levering en schattig verpakt

In een woord “goed”

Zie hierboven

Mooie kleding niet standaard. Als je iets bij Succubus koopt, loop je niet met de massa mee

Helaas vind ik de website erg onoverzichtelijk. De website werkt vaag traag of blijft hangen. Je bent veel tijd kwijt om iets te bestellen.

Helemaal fijn

Ik heb ondanks 2 jurken gekocht Helemaal blij mee ze zitten heerlijk en je voelt je een miljoen euro als je ze draagt

Ich bin ein Fan seit der ersten Bestellung

Die Hose sieht echt schon und sitzt perfekt. Ich habe schon mehrmals hier bestellt und bin sehr zufrieden. Wenn ich mir etwas wunschen konnte, dann bitte mehr Mode mit Naturmaterialien. Viele Vintage-Mode ist leider mit einem grossen Anteil Kunstfasern. Und wenn ich mir etwas anderes wunschen konnte, dann bitte eine kostenlose Retoure. Sonst bin ich echt happy, ihr macht einen super Job.

Snelle afhandeling en een prima product

Value for money

Very happy

Timely professional service.happy customer.

Heel mooi kleedje.

Ik heb lang getwijfeld of ik dit kleedje wel zou kopen, ik vind het te zomers. Maar ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de kleuren zijn fantastisch. Ik zal het in de zomer dragen. Snelle levering, bedankt Succubus!

Love it!

Very fast shipping to Sweden and everything was packed nice and cute. I'm very happy with my purchase and will definitely buy more. So many dresses WITH POCKETS to buy! ❤️

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft