Snel en zonder poespas!

Ook nog leuk verpakt!

Alles super

Der Bestellvorgang war echt einfach& der Versand schnell& unkompliziert. Die Verpackung war wahnsinnig toll.

Mooi artikel, en mooi verpakt,heel tevreden

Veel keus uit exclusieve merken. Snelle verzending rn mooi verpakt

Netjes geleverd. Prima service.

Op tijd en in de juiste kwaliteit!

In een opwelling een Peaky blinders per gekocht. Dan wil je deze ook snel en goed hebben. Gelukt!

Loved my order and good delivery

I loved the outfit I ordered and delivery to Sydney, Australia was reasonably fast considering we're still in the middle of a pandemic.

Gute Auswahl in kleinen Grossen, Lieferung ist schnell und kostenlos - top!

Ich bin ein Fan von weiten Tellerrocken und durch Zufall auf Succubus gestossen. Die Auswahl in kleinen Grossen (XS und S) ist erfreulich gross, die Preise sind oft gunstiger als bei anderen Vintage-Shops und die kostenlose und sehr schnelle Lieferung in Deutschland ist ein weiterer Pluspunkt. Ich besuche die Succubus-Seiten jetzt regelmassig auf der Suche nach weiteren schonen Bekleidungsstucken.

Leuk dat ze de bestelling ook leuk inpakken en snel in huis.

Altijd snel en goed!

Fijn dat Palava nu ook bij het assortiment is gekomen!

Mooie jurken, goeie service

Ik heb heel veel jurken van succubus. Het model (swing jurk) vind ik echt geweldig. Ik krijg ook veel complimenten over de jurken. Fijn dat er altijd een maattabel is, dat helpt. Als ik vragen heb, zijn ze goed bereikbaar.

Heel goed maar jammer van de verzendkosten

Heel prettige ervaring en ik kom zeker terug. Enige dat ik jammer vind is de eigen bijdrage voor terugzenden retours terwijl de COVID en de afstand niet de mogelijkheid geven om het ter plaatse in de winkel te gaan passen.

Netjes geleverd, leuk verpakt.

Het pakket was netjes en leuk verpakt. Ik had het artikel besteld mbv de maattabel, maar het blijkt veel te groot te zijn.

Erg mooi

top!

Ik bestel al jaren zo nu en dan een vintage kledingstuk bij Succubus. eigenlijk heb ik het echt altijd de volgende dag in huis, en ik vind het heerlijke, betaalbare en prachtige kleding.

Alles gut, schnell und unkompliziert.

Kleidung hat gute Qualitat und wird zusatzlich noch schon verpackt,

Mooie collectie, fijne service

Een mooie winkel in Assendelft, maar als ik daar niet in de buurt kom, bestel ik online. Fijne overzichtelijke website, goede beschrijving en maathulp en snelle bezorging (in een gezellige doos)

Goede communicatie, snelle levering.

Prachtige laarsjes

Succubus.nl heeft een prettige website met heel veel mooie producten, om "hebberig" van te worden. Bestellen ging gemakkelijk en de bezorging was ondanks de december/ black friday drukte toch vrij snel. Het product voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en de beschermingszooltjes die ik mee besteld had om de prachtige print op de zool te beschermen was redelijk eenvoudig aan te brengen. een hele goede evaring.

Geweldig!

Zoals altijd, prachtig verpakt binnen gekregen. Onwijs blij met de mooie kleding. Je betaalt voor echte kwaliteit. Goede service, snel verzonden. Onwijs blij, wederom! Fijne webshop, bestel hier graag.

een cadeautje voor mezelf

Bij Succubus maken ze van jouw bestelde item een heel leuk cadeautje. Het is gewoon zonde om de verpakking open te maken, de doos alleen al is gaaf en het papier met het lieveheersbeestje erop en het lintje om het papier. Laten zien dat ze bij Succubus jouw bestelde item met zorg behandelen.

Dr martens besteld. Verzending was vlot, heel erg mooi ingepakt. En heel tevreden van het product. Zeker een aanrader. ☺

Wisselend

Het bestellen van spullen gaat prima. Mooie kleding, mooi materiaal, mooi ingepakt. Tot zover een feestje. Nu heb ik 2 keer besteld en van de 2 bestellingen ook 2 keer wat retour verzonden. Ik ervaar nu voor de 2e keer dat je dan geen bericht ontvangt en er zelf achteraan moet. Dat vind ik erg vervelend. Want je moet dus eigenlijk achter het geld van je retour aan vangen. Hierdoor zou ik op dit moment nog geen aanbeveling doen. Dat zou ik dan eerst verbeterd willen zien.

Vriendelijk, behulpzaam.

Gewoon goed.

mooi product

snel verzonden en mooi product, het geld waard

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft