Wunderschon, prompt & total nett!

Die ausgesucht hubschen Kleider, die ich mir in einer wunderbar grossen Auswahl (schonerweise auch in Baumwolle!) ausgesucht habe, wurden sehr schnell geliefert. Sie waren auffallend sorgfaltig verpackt, erfreulicherweise ohne diese Vielzahl an Plastikhullen. Sehr liebevoll waren sie in nettem Seidenpapier eingeschlagen, auf dem auch noch ein niedlicher, kleiner Marienkafer Platz nahm. Suss! Die Kleider sind hochwertig verarbeitet und sassen absolut angenehm. Leider hatte ich mich geirrt, als ich dachte, dass ich einfach mal eine Typveranderung wagen konnte. Die Kleider sind toll, nur ich personlich sehe darin furchterlich aus. Ich habe sie aber von Herzen gern einer lieben Freundin weiterempfohlen, der diese Schnitte und Muster phantastisch stehen! Ein wirklich grossartiger Laden, indem ich liebend gerne weiterhin einkaufen wurde, wenn es nur mein Stil ware!

Super service

Eerste keer dat ik bij Succubus heb besteld. Het werd geleverd in een fuchsia roze doos. En daarin wad het nog hartstikke mooi ingepakt. De bestelling was er snel en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Ga er zeker nog vaker bestellen!

Er ging iets niet helemaal goed met mijn online bestelling, maar na een mailtje met de klantenservice werd dit heel snel in orde gemaakt. Bestellingen worden altijd met zorg verpakt en snel verzonden.

perfekt!

schnelle Lieferung, tolle Ware, fairer Preis, liebevoll verpackt. Der bestellte Schuhkarton (mit Schuhen drin naturlich) war mit Seidenpapier eingeschlagen, Bandchen drum und Holzmarienkafer darauf. Wunderschon!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte klantenservice, hartelijk dank.

Probleem met product werd onmiddellijk opgelost.

heel tevreden

Snelle service en prachtig kleedje

Super Kundendienst

Sehr netter, hilfsbereiter Kundendienst. Fragen werden schnell und in meinem Interesse geklart.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, vrolijke doos en een lieveheersbeestje van hout op de verpakking! Laat zien dat er veel aandacht aan wordt geschonken :) !

Super Shop mit grosser Auswahl

Tolle Auswahl , schon verpackt!

Goede klantenservice

Ik had een jurk binnen gekregen waarvan de riem vergeeld was (originele kleur wit). De klantenservice bood direct een oplossing; ik kon of de jurk retourneren, of een gedeelte van de betaling terug krijgen. Ik vond dit een goed aangeboden service.

Altijd een feestje om jullie pakketje uit te pakken die met zoveel zorg is in gepakt daar wordt ik vrolijk van❤

Besteld, dag erna al geleverd. Heel mooi ingepakt, echt een kadootje.

Mooi materiaal

Product zag er prachtig uit en netjes verpakt, was mij alleen te klein, en terug sturen koste mij 7,50 euro, dus geen maat groter besteld , want als ik die ook terug moet sturen kost het mij weer 7,50, dit weerhoud mij er van om er te bestellen.

Schnelle, unkomplizierte wunderschon verpackte Lieferung

Vielen Dank fur die schnelle, unkomplizierte Lieferung unserer Bestellung. Sogar ganz liebevoll verpackt. Immer wieder gerne ubd wir empfehlen euch weiter.

Grandioos

Snelle levering en verrast voor de mooie verpakking, daar werd ik heel blij van, het is net of je een cadeautje uitpakt. Goede webshop.

Altijd mooi verpakt

Goede snelle service altijd mooi verpakt

Great article

Fast and free shipping Large choice of article Great price and quality

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling snel geleverd. Het was een cadeautje om te mogen uitpakken

Recommended Store! A+++

Great customer care, fast shipping, cute packaging

Fijne ervaring

Snelle levering en een fijne communicatie

Snelle levering. Netjes verpakt.

Helemaal ok

Snelle levering. Makkelijk retourneren. Prima ! Leuke jurken.

Snelle levering; gratis verzendinh

Snelle levering; gratis verzending

toller Artikel, schneller Versandt!

wie beschrieben, toll verpackt, daruber habe ich mich extrem gefreut! Artikel kam schnell, wie versprochen. Hatte schon mehrere Schuhe von butterfly twist bestellt und die Grosse passt genau! Gerne wieder!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft