Zoals steeds een correcte en snelle levering.

Steeds een correcte en snelle levering. Als je de maattabel volgt kan je zeker je juiste maat vinden! Ruime en leuke keuze voor zowel een romantische als stoere look.

Vlotte en nette levering.Top!!

Het bestelde was keurig verpakt en voldeed aan de verwachtingen.

Prachtige kleding, geweldige service

Elke keer komt Succubus weer met nieuwe kleding om verliefd op te worden. En de service is ook geweldig!

Gehort zu den Allerbesten!

Schnelle Lieferung. Gute Verpackung und tolle Qualitat der Ware. Bin seit Jahren total begeisterte Kundin. Wenn man die angebotenen Hilfestellungen nutzt passt wirklich alles!

Goede en snelle levering

Altijd snelle levering Verzorgd ingepakt en fijn de mogelijkheid tot achteraf betalen Top

kwaliteits artikelen

zeer goede en mooie kwaliteit verbeterpunt: in verhouding tot de prijzen van bv rokken en jurken, vind ik de tops net iets to expensive. dit kan verhoudingsgewijs beter denk ik

Gerne wieder!

rucktausch per website war nicht leicht durchschaubar, daher verwirrend;

Lieferung ging sehr schnell. Aber der Umtauschversuch per website wurde durch die fehlende Ersichtlichkeit der Unmoglichkeit (gewunschte Grosse nicht vorratig) mehrfach abgebrochen und verwirrte. Bis dahin konnte man immer noch den Verdacht haben, einem "Einbahnstrassen"-Trick aufgesessen zu sein. Auch die Hotline der NL Firma (!) fuhrte zu einer Berliner Vorwahl und dort in eine Sackgasse. Es fand sich zum Gluck die Moglichkeit einer mail an Succubus. Die wurde dann sehr freundlich und zuvorkommend beantwortet

Cadeautje om te ontvangen!

Duidelijk omschreven product met kloppende maattabel dus direct de goede maat. Eenvoudig besteld en een cadeautje om te ontvangen, nog extra als het direct goed zit.

Einfach ein Top Service

Immer wieder gerne. Ware Top, Lieferung schnell. Toller Service

Besser geht es nicht !

Die Ware kommt immer im perfektem Zustand an und die Pakete sind auch nicht unnotig gross. Viele andere Handler versenden namlich " LUFT " !

Het roze pakje is al een cadeautje op zich

Mijn ervaring tot nu is erg fijn prettig. Goed verzorgd krijg je je pakje thuisbezorgd

Gute Qualitat, schnelle Lieferung!

Alles super! Gerne wieder!

Zeer tervreden, inmiddels vaste klant.

Maten kloppen altijd, goede kwaliteit, zeer snelle service!

overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te bestellen

ik ben erg blij met mijn bestelling, ik was benieuwd of het zou passen maar met de matentabel erbij heb ik het perfecte setje gekocht. Ik had het snel in huis en was helemaal leuk ingepakt. Echt een cadeautje om te krijgen.

Toppie

Kledij altijd mooi ingepakt en op tijd geleverd en zooo mooie collecties . Doe zo voort topteam . Een supertrevreden vrouwtje

Schattige verpakking en veel kledingkeuzes!

Ik heb het in een mooie pakketje ontvangen en ben zeer tevreden en blij! Ik was ook blij met een groot aantal kleding van een merk die ik leuk vind.

eine tolle Erfahrung

Die Bestellung wurde liebevoll mit rosafarbenen Papier, einer Schleife und einem kleinen Marienkafer verpackt. Ich wurde zwischenzeitlich informiert wann mein Paket ankommen wurde sogar mit einer Ankundigung, dass mein Paket in den nachsten 15 min kommen wurde.... was dann auch so war. Die Retour von zwei Teilen, die ich zu klein bestellt hatte, hat auch super einfach geklappt.

Grosse Auswahl,gute Preise

Grosse Auswahl,gute Preise,schnell geliefert

Zo’n fijne winkel on en offline. Excellente service

Schneller Versand, schone Ware.

Gerne wieder!

Hervorragend!

Absolut genial! Bin TOP zufrieden. Tolles Sortiment, wahnsinnig rasches Handling und der Versand ist ebenfalls TOP. Ich schatze den fairen Porto-Preis sehr. Vielen Dank. Die Lieferung kam sehr rasch.

Wow

Prachtige kleding, goede kwaliteit, vrolijke verrassingsverpakking, echt om blij van te worden.

Entrega rápida, artigos perfeitos

artigos tais como descritos, perfeitos. a entrega foi cuidada e rápida. recomendo.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft