Absolutely fabulous

Gewoon TOP!

Goede en grote selectie aan grote maten.

Veel opties voor grote maten en voorbeelden hoe de kleding er uit ziet bij grote maten. Love it

Producten zijn fijn

Maar het retourneren is echt een lastig gedoe, dat moet en kan echt beter het zelf uitprinten van de retourbon en dan ook nog eens niet efficiënt is echt onhandig

Super tevreden!

Superveel keuze, uitgebreide webshop, snelle levering!

Snel geleverd, in kleine doos ( milieu) goeie kwaliteit en mooi, en heel leuk ingepakt, :-)

Gewoon top!

Altijd mooi en correct geleverd. Geen opmerkingen. Geweldige online winkel.

top winkel

In alles Top o.k.

super

super jurk vlotte levering

Leuke artikelen die elders niet werden aangeboden

Ik vond Succubus toen ik online leuke artikelen van Engelse merken vond, die echter niet via Nederlandse websites werden aangeboden – maar wel bij Succubus. Snelle levering, helemaal top.

Zowel in winkel en op de website een goede service

Al mega vaak op jullie website besteld en iedere keer weer een feestje als het pakketje binnenkomt. Ook mega goede service in de winkel in Assendelft. Kom al meerdere jaren in jullie winkels, eerst in Alkmaar en wormerveer. En ga zeker vaker terug komen.

Einfach begeistert

Superschnelle Lieferung, tolle Ware, 1A Preis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles klopte; achteraf betaling erg fijn dat die er is; bezorging, de maat

Maatvoering beter aangeven

Maatvoering zo echt beter moeten aangegeven zijn, de gekochte broek is te groot, maar retourkost loopt zo hard op dat ik voor zelfde geld de broek kan laten verstellen. Sommige artikelen staat er zelfs helemaal geen maatvoering bij aangegeven. Stevig aan de prijs ook, misschien daarom dat je hier vervolgen collecties nog kan vinden, helaas stevast aan volle-pond prijzen nog ook!

Top.

Super snel geleverd. Geweldig jurk en heel gezellig ingepakt. Kortom top.

One of the best….

Love all the dresses and the good service. Nice web page and easy to order. Delivery is about 5 days to Denmark. Will for sure be back.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles perfect zoals altijd

Snel verzonden, track and trace. Mooi verpakt , zoals altijd tip top !

Mooi verpakt

Ik was heel enthousiast toen ik mijn pakket kreeg, mooi verpakt, op tyd. De broek was te groot en terug gestuurd en de retour verloopt ook goed. Ik ben een tevreden klant

Geweldig leuke kleding van hoge kwaliteit.

Prima service.

Helemaal super

Snel & goed

Great Service

Great and very fast service

Moeilijk om te kiezen als alles mooi is.

De kleding is erg mooi en van goede kwaliteit. En totaal niet duur. De service is ook erg goed en een snelle levering. Zeker kom ik nog eens terug en heb anderen de shop aangeraden. Wel hoop ik dat de heren collectie wordt uitgebreid, maar dat geldt voor alle kledingwinkels. Er zijn namelijk ook mannen die wel eens wat anders willen dan de standaard spijkerbroek en t shirt.

Mooie kleding

De kleding is mooi, maten kloppen en werd snel en netjes verzonden.

Geweldig!!

Super snelle levering! Pakket netjes en leuk verpakt met roze vloeipapier en een lieveheersbeestje. Super blij met de schoenen en dat ze, als enige, in Nederland te koop zijn bij Succubus!!

Warte auf Ruckerstattung

Es war alles in Ordnung soweit, das Kleid hatte einen Defekt weshalb ich es zuruck gesendet habe, lediglich die Retouren Ruckerstattung lasst seit uber einer Woche auf sich warten was sehr argerlich ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Altijd super

Succubus is op het moment mijn favoriete online webshop. Niet trashy maar classy. Ik voel mezelf op en top vrouw in hun kleding.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft