Jammer !

Sinds 9 juli een pakket retour gestuurd en nog steeds mijn geld niet op de rekening gestort !

Viel tegen

Levering snel. 2 jurken besteld, waarvan 1 vies was. Ander verkeerde maat. Volgende keer beter hoop ik

Top notch!

As always amazing customer service, swift arrival of the purchase and super item quality. Will definitely order again

Zeer tevreden. Jurk is zo mooi, en goede kwaliteit.

voldoende

bestellen en leveren uitstekend. product matig.

Het is altijd een feestje om een pakketje te ontvangen!

Bestelling werd supersnel geleverd, de volgende dag al in huis. Het is altijd leuk om het pakketje te openen want het is altijd met zorg en aandacht ingepakt als een echt kadootje. De schoenen zijn prachtig en lopen heerlijk.

Ben zo content van mijn jurk, het past heel goed dankzij de maat tabel, ondertussen al gewassen en geen kleurverschil, geen pluisjes, snelle levering en je kan de levering goed volgen, ik bestel hier nog meer.

Tiptop service

De kleedjes kwamen netjes ingepakt aan en ze pasten als gegoten. Een tevreden klant met een geweldige aankoop!

Supersnelle levering en dolblij met m'n nieuwe kleedje!

Geweldige webshop

Voor mijn eigen veiligheid en die van mijn portemonnee kijk ik niet al te vaak op de site van Succubus. Maar als ik het wel doe, dan ben ik gelijk verkocht. Ik kwam regelmatig naar hun open weekenden, waar de service al fantastisch was. Maar online is hun service geen spatje minder. Het wordt prachtig geleverd, leuk ingepakt en altijd helemaal in orde.

Bestellen oke terug betalen minder

Ik heb een bestelling retour gestuurd en nogsteeds mijn geld niet terug Normaal geen problemen met jullie Alles is inmiddels naar tevredenheid verlopen....TOP

Een aanrader

Mooie kleding, het uitpakken van het pakket voelde als een kadootje en de kleding zit goed en het is mooie kwaliteit

Leuke, speciale retro kleding!

Leuke , speciale retro kleding, makkelijk besteld en snel geleverd. De winkel in Assendelft is trouwens ook een hele belevenis. Dat moet je gewoon een keer zien. Personeel dat echt geïnteresseerd is en je graag op weg helpt. Ze krijgen van mij een dikke 10!

Super service en super jurk

Online geshopt, werkt perfect! Snel verstuurd en duidelijk communiceren erover. Jurk is ook super!

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Goede ervaring

Positief : snel geleverd, netjes en leuk verpakt. Ik hoop dat in de toekomst ruiling voor andere maat zonder eerst te retouren en weer opnieuw te bestellen ook mogelijk word. Vriendelijke groet

Geweldige winkel

Hele leuke winkel met geweldige kleding en schoenen. Ik bestel regelmatig en altijd wordt er binnen 1 a 2 dagen geleverd. Super!

Ik ben heel positief over Succubus

De bestellingen worden tijdig geleverd. Je ontvangt een echt cadeau. De bestelling is met zorg ingepakt.

Goede service, mooie artikelen, goed verpakt.

De artikelen waren netjes (chique zelfs!) verpakt: er was duidelijk aandacht aan besteed. Het aanmaken van een retour vond in duidelijk. Ik kon online tijdens her aanmelden van mijn retourzending gelijk zien van welk item nog een andere maat beschikbaar was. Heel gemakkelijk in gebruik.

altijd toppie

Altijd netjes verpakt

Leuke jurken!

Leuke retro kleding, vooral de jurken vind ik leuk. Maattabel klopte precies voor mij. Kleuren mooi. Ik had 3 jurken besteld, 2 gingen terug (tja, kleine beurs). Het duurde even voor het geld teruggestort was, maar alles keurig afgehandeld. Top.

Was prima

Netjes hoe jullie de kleding retour nemen>

Unieke vintage kleding en klantvriendelijk

Moest helaas een mooie jurk terugsturen omdat de rits niet aan de zijkant zat zoals in de omschrijving stond. Heb de retour 's-avonds aangemeld en verzendlabel uitgeprint. Heb toen de volgende ochtend Succubus gebeld en toen stuurden ze een mail waarin ik een GRATIS verzendlabel kon uitprinten. Maakte het een beetje minder erg dat ik de jurk had moeten terugsturen.

order super snel verwerkt

De order was echt snel verwerkt en ook bezorgd.

Top kwaliteit, snel geleverd

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft