Schoenen en een blouse besteld zo leuk bij Succubus heb je altijd iets aparts

Schnell, freundlich, gute Ware

Die Lieferung ging schnell und unkompliziert und die Ware ist sehr schon.

Alles perfekt!

Schneller Versand, wunderschone Ware und freundliche und zuvorkommende Kommunikation. Immer wieder gerne!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Lieferung, top Qualitat!!!

Es sollte mehrere solcher Firmen geben, ich hatte glatt 10 Sterne gegeben, super Service und soo nett verpackt!!! Ich werde auf jeden Fall weiter bestellen!!!

Amazing

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very commited

Always lovely packaging. Fabric of the T-Shirt could correspond the price a bit more though.

Mooie spullen, goede service

Bestel vaker bij jullie, is altijd tiptop op elk gebied.

Gute Qualitat

Ich habe eine Hose u. eine Bluse bestellt. Prompte Lieferung. Beide Sachen sind gute Qualitat. Die Bluse hat mir nicht so gut gefallen. Ging deshalb zuruck. Leider sind die Retouren nicht kostenlos. Es gibt allerdings eine Retourenoption die gunstiger ist als Selbstzahlung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd een prettige ervaring. Makkelijk zoeken. Snel bezorgd leuk ingepakt.

Goede ervaring

Goed en snel advies van de klantenservice en na bestelling had ik mijn product snel in huis. Ook het product is goede kwaliteit en zeer trouw aan de foto's.

Groot assortiment in een fijne winkel met gekwalificeerd personeel

Heerlijk om in deze winkel rond te struinen, het assortiment is zo groot dat ik zeker weet niet alles gezien te hebben, we zullen dus nog eens terug moeten komen. En dat is zeker geen straf want er is zoveel te zien. Het personeel weet precies wat er in de winkel ligt en wat nog op voorraad is, uit verschillende ruimtes komen de meest uiteenlopende artikelen en ver achterin de winkel is ook nog een voorraad ruimte. De prijzen mogen wat mij betreft iets lager, maar daarentegen hebben ze wel alles wat je zoekt.

Artikel wie beschrieben in guter Qualitat

Artikel wurde sehr schnell geliefert. Toller Webshop

Rund um gut

Die Bestellung verlief reibungslos. Versand erfolgte schnell, die Ware war genau wie beschrieben, absolut topp. Fairer Preis.

Snel en prachtig!

Super blij met mijn bestelling! Deze werd heel snel geleverd en alles is prachtig gewoon. **!!** I am in love **!!**

Kleding is perfect en de verzending ging vlot.

mal eine andere Art

Die Kleidungen sind anders, als die man so uberall bekommt. Find sie gut.

Schick und schnell

Ich bin sehr zufrieden, alles kam in kurzer Zeit (und auch sehr schon verpackt!) an. Tolle Qualitat!

Goede levering

Goede levering, leuke spullen, helaas niet wat we voor ogen hadden, dus terug gestuurd

Fijne artikels en goede levering

Alles is correct gegaan

Altijd blij

Rok besteld. Dankzij de maattabel eigenlijk altijd goed, dus dat is een superfijne service. Werd direct verzonden. Vervolgens na twee dagen niets van de vervoerder gehoord. Klantenservice altijd goed bereikbaar en reageert snel, hebben het direct uitgezocht. Gelukkig daarna snel in bezit van een prachtig verpakte rok. Zo blij mee! Vorig jaar ook een keer de winkel bezocht, was de moeite van de reis waard vanwege het persoonlijke advies en de gigantische keuze

Schnelle Lieferung und liebevolle Verpackung

Ich bestelle gerne bei succubus, die Grossentabellen sind immer da und passen zu den Produkten. Anders als in den meisten Shops wo immer die gleiche Tabelle steht… Ein Packchen von Succubus auszupacken macht immer wahnsinnig viel Spass, weil das Produkt so liebevoll in Seidenpapier eingewickelt ist.

Absolut empfehlenswert

Blitzschneller Versand, zauberhaft verpackt, tolle Ware und super Preise!!

Mooi product, snelle verzending

Kreeg een hele mooie rok binnen, mooi verpakt en snel verzonden. Helemaal blij!!

Zijn altijd erg servicegericht

Mooie kleding en ruime keuze kan altijd wel iets vinden wat me fantastisch staat. En daarnaast zijn ze erg servicegericht en vriendelijk! Dus zeer tevreden!

Bijzonder aardig

Niet opdringerig maar zeer behulpzaam en vriendelijk

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft