Super vlotte bediening.

Duidelijke website waarbij bestellen makkelijk is. Een zeer snelle afhandeling en levering.

Snelle reactie

Ik kan dit nog niet beoordelen omdat er nog geen oplossing is. Wel fijn dat de dag erna gelijk is terug gemaild.

Snel en de verpakking was echt een verrassing!

Ik had samen met mijn puberzoon shirts besteld en we vonden de verpakking hilarisch omdat hij allemaal duistere shirts had uitgekozen...

Prima service!

Prima winkel om online bij te bestellen

Mooi kledingen snelle courier mogelijkheid

Gorgeous stuff and excellent service

Love my dress that I bought. Exactly like the picture and it was wrapped so beautifully. It also arrived SUPER fast. Love it!

Maat L is wel heel erg superklein.

Ik had n superleuk shirtje gezien. Alleen viel maat L als n S dus helaas terug moeten sturen. Groter was hij er helaas niet. De afhandeling van het retour sturen en de terugbetaling ging wel snel en goed.

Besteld hier vaker en produkten zijn prima, evt retour ook prima geregeld. Aardige mensen.

Wie immer ein toller Service!

Meine Bestellung kam wie immer schnell und liebevoll verpackt bei mir an - der gewohnte tolle Service! Das bestellte Kleid sitzt perfekt, sieht super aus und hat eine tolle Qualitat. Bei euch bestelle ich immer wieder gern!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel bezorgd. Mooi verpakt !

Snelle levering en supermooi verpakt ! Cadeautje voor jezelf ! TOP

Goed!

Mooie jurken!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dik tevreden. Nu wachten op zomer en zonnige dagen.

Snel geleverd in mooie verpakking

Met zorg in gepakt en de maten klopten. Binnenkort bezoek aan de winkel.

Vlotte service

Vlotte service

Goeie service, hele fijne ervaring, erg mooie kleding, super fijn personeel

Alles tip top

Mooi verpakt en snel verzonden

Een super ervaring. Het was er snel en super leuk verpakt. Ik ga vaker bestellen

Perfecte maat, perfect geleverd !

Perfecte maat, perfect geleverd!

Favoriete webshop snelle service

Echt mijn favoriete webshop.. haal hier regelmatig kleding en is altijd binnen no time binnen.

Snelle en verzorgde bezorging van een prachtige jurk!

Jurk gekreukt

De jurk zat verfrommeld in de verpakking. Vormloos en heel erg verkreukt. Vond ik een tegenvaller.

Super mooie spullen, met aandacht voor detail verpakt!

Duidelijke communicatie, echt een cadeautje hoe de bestelling met zorg is ingepakt, mooie jurken, ik ben fan!

Een van mijn lievelingswinkels

Mooie spullen goede kwaliteit,snelle levering. Makkelijk retourneren( jammer dat die kosten voor jezelf zijn) verder prima service.

Superleuk en supersnel!

Unieke spullen, razendsnel verzonden.

Precies wat ik verwacht

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft