Super service !

Fijne (web)winkel, snel en vriendelijk. Te veel keus.. ;)

Snelle bezorging

Ik bestelde de haarverf voor mijn kids, die zijn er mega mee!! Wat een succes en op naar de volgende kleurkeuze

Heel tevreden

Voor herhaling vatbaar, prima organisatie

Kan niet beter

Hele vriendelijke medewerkers, zijn verwelkomend. Mooie kleding van goede kwaliteit

Leuk ingepakt, snelle verzending!

De kleding was leuk ingepakt en het was er verassend snel. :)

Awesome

Fast delivery and very cute packaging. Just lovely.

Vanaf begin meteen fan! De mensen in de shop zelf zijn super klantvriendelijk. Pakketje is snel binnen. Goede service. Ik heb sucubus veel aangeraden bij mensen.!

Wat een fijne winkel

Dit was mijn eerste keer bestellen en het was super mooie kwaliteit. En de maten kloppen ook goed

Supersnelle levering, top kwaliteit kleding en leuke verpakking

Supersnelle levering, top kwaliteit kleding en leuke verpakking.

Even puzzelen welke maat je nou hebt(niet bij elk merk het zelfde Maar eenmaal gevonden geschikt voor álle curves. Jammer dat je niet gratis kunt terug zenden Dan zou ik vaker wat uitproberen

Mooie urban stijl

Wil je iets bijzonders? Zeker bestellen bij succubus...

Leuke jurk

Jurk is echt geweldig. Snelle levering Ik beveel jullie zeker aan in mijn vrienden en kennissenkring

Leuke spulletjes, prima service!

Altijd leuke dingen en alles wordt ingeoakt als een kadootje. Zo leuk!

Sehr gut, die Rucksendungen sind umstandlich

Gut sortiertes Angebot, viele Grossen, schneller Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle verzending

Mooie artikelen, leuk ingepakt en snel verzonden.

Goede kwaliteit, mooie kleding!

Leuke site met leuke kleding! Het was zo mooi ingepakt, en een cadeautje om uit te pakken!

Uitstekend geholpen, prachtige collectie

Uitgebreid geholpen, ruime voorraad van alle maten, goede adviezen, ze nemen de tijd voor je. Een echte speciaalzaak. Het assortiment voor heren wordt ook steeds beter en groter.

perfect

mooi produkt, prima pasvorm en prachtige kleur, netjes snel geleverd

Mooie jurk

De jurk die ik besteld had voldeed volledig aan de verwachtingen. Kleur was super, pasvorm goed, levering snel dus wat wil een mens nog meer.

Ik vind het super leuk dat er ook grote maten zijn. En het kleed zit geweldig!

Prachtige collectie!

Mooie kleding en met zorg ingepakt! Attente service. Doe zo verder!!

Trendy Styles, zuverlassiger Shop

Succubus hat immer die neusten Vintage-Styles. Ich liebe es, hier Kleider zu shoppen. Alles geht schnell und unkompliziert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel gevonden wat ik zocht. Maten zijn duidelijk dus de leuke gekozen kleding ligt al in de kast;)

Goede service en fijne pasvorm

Altijd snel de bestelling binnen

Ik heb vaker besteld en mij bestelling altijd snel en goed en mooi ingepakt binnen. Ik ben ook regelmatig in de winkel geweest en word altijd vriendelijk en kundig geholpen.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft