Prachtig produkt

De ketting was nog mooier dan ik hoopte! Snel geleverd en zo mooi ingepakt ook. Ik konhet zo aan mijn dochter geven.

Geweldige hulp gehad, goed opgepakt na miscommunicatie. Echt een aanrader! Erg blij met de service

Mooie collectie, snelle levering

Ik word altijd blij als ik een pakketje ontvangen van Succubus. Een mooi ingepakt cadeautje, speciaal voor mij. De jurk past goed. Ik kan niet wachten om hem straks op een feestje te dragen.

super

aardig personeel en een prettige sfeer in de winkel. lang genoeg de tijd gehad om rond te kijken en te passen. top!

Mooie en goede kwaliteit, en een vriendelijke service.

Iedere aankoop die ik tot op heden heb gedaan is mij zeer goed bevallen. Het ontvangen van je aanwinst is iedere keer weer als het uitpakken van een cadeautje.

Fijne klantenservice, goed geholpen

Vlak voor mijn pakket uit de opslag vertrok, zag ik dat er een verkeerde maat zou worden opgestuurd. Nadat ik belde, is direct geregeld dat ik toch mijn gewensde maat toegestuurd kreeg. Ontzettend fijn, zo kreeg ik zonder vertraging toch mijn bestelling.

top product en super goed verzorgd verpakt

De 2e bestelling alweer, Succubus maakt echt waar wat ze bieden; prijs-kwaliteit echt boven gemiddeld. Maatvoering exact wat ze aangeven. Stofkwaliteit heel goed en heel erg leuk verpakt in roze vloeipapier ! Blij mee(voor de 2e keer)

Altijd goed.

Snel en service gericht.

Wat Mooi

weer zo,n mooie Jurk super zit heel mooi

Geweldig!!!

Snelle levering, geen verzendkosten, de jurken en rokken die ik bij jullie heb besteld zijn stuk voor stuk prachtig en van een mooie kwaliteit. En tot slot de zorg waar het mee is ingepakt is super. Heb ondertussen al een grote collectie lieveheersbeestjes!!!

Feel good pakjes!

Prima op tijd bezorgd, producten zoals verwacht, en een supermooie feel-good verpakking!

Goed en snel

Snelle af handeling.

Netjes!

Het was leuk om een zo mooi ingepakte bestelling te ontvangen, een kadootje!

Ze hebben mooie producten en een super service. Ook levering is heel snel was er echt heel blij mee. Enigste nadeel vind ik het terug sturen. Vind er voor betalen niet erg maar was nogal een gedoe. Gelukkig had ik een printer anders was het helemaal niet te doen geweest. Hier zou wel een ander systeem op bedacht mogen worden. Voor de rest alleen maar lof

Prima ervaring

Nette snelle levering

mooie top, met zorg verpakt.

Ik ben erg blij met mijn top. Het was snel verzonden en heel mooi verpakt als een cadeautje aangekomen. Ik ga zeker nog eens bestellen bij Succubus.nl

Bestellen was makkelijk, en levering in één dag!! Schoenen passen perfect. Goed volgens maat

Overall a good experience

The item I ordered arrived even before the expected date and the packaging is extremely cute. I ordered the wrong size and had to return and buy another size, which also came before the expected date and with adorable packaging. I just wish that returns would be free, other than that everything was great and I would definitely buy something here again.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ich habe mich selbst beschenkt.

Unkompliziert, transparent und zuverlassig. Liebevoll verpackt. Ich hatte das Gefuhl, ein Geschenk auszupacken und hatte sehr viel Freude dabei. Wer sich was Gutes tun mochte, macht hier nichts falsch. Die Qualitat der Kleidung ist gut, die Schnitte sitzen. Kein Grund zur Klage. Der Versand nach D ging schnell und unkompliziert. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte bestelling

Heel makkelijk bestelt en snel geleverd. Spijtig genoeg paste het niet en moest het terug gezonden worden. Ik had gekozen voor verrekening van de retour met mijn tegoed maar bij het postkantoor namen ze dat niet aan en moest ik alsnog betalen voor retour. Dus dat systeem werkt niet goed. Voor de rest zeer goede service! Alles net en mooi verpakt.

iedere bestelling is een geschenkje !!!

je word gewoon blij van zo'n pakje. mooi verpakt De kledij is top ! iedere keer weer. super pasvorm, prima materialen

Prachtige kleding, snelle bezorging

Ze hebben mooie kleding die is zoals op de foto’s getoond. Snelle bezorging in mooie doos en in vloeipapier. Ik ben altijd heel tevreden. Tanja

Zeer tevreden. Mooie kleding. 3 mooie bloesjes van Hell Bunny besteld. 2 gehouden.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft