Snelle service en mooi product

Snelle service en klanten service was ook vriendelijk.

No refund

Hello, I have returned a pair of jeans for about 3 weeks and didn't get my money back. Best regards

Mooie kwaliteit

Was ingepakt als een mooi cadeautje, snelle levering.

Ruime keuze

Ruime keuze, misschien meer foto's van de kledij Topper naar vintage kledij toe, swingjurken bv.

Fijne service, helaas waren de maten voor mij niet goed

Pakketje werd prima op tijd en netjes bezorgd. Mooi verpakt. De twee jurkjes waren mij helaas te groot en heb ik daarom geretourneerd.

Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk besteld, snel geleverd en supermooie kledij van degelijk materiaal in n vrolijke verpakking.

Het product was precies zoals het plaatjr

Zal meer bestellen daar

Topservice!

Bestelling werd( voor deze tijd) onverwacht snel geleverd, prachtig ingepakt, echt een feestje om te krijgen!

top

Altijd leuke, gekke, mooie hebbedingen.

Goede kwaliteit mooie producten en prachtig verpakt echt een cadeautje

Een blije,vrolijke winkel!

Uitstekende service,mooie kleding en schoenen.Altijd iets speciaals!

Snelle service, mooi materiaal

Ik heb een bikini besteld. Ideaal dat ik de top in een andere maat kon bestellen dan het broekrokje. Hij zit fijn en is precies als op de foto.

Fijne online winkel.

Fijne online winkel. En netjes en snel opgestuurd.

Perfect!

Snelle levering en de pasvorm is ook goed. Ik heb geen ervaring met de customer service omdat alles soepel verliep.

Zoals altijd goed

Normaal ga ik naar de winkel maar dit keer heb ik online besteld. Hierbij werd in ook goed geholpen. En het werd snel verzonden.

Uitstekende service

Helaas was de bestelde pet te klein, dus wilde ik ruilen voor een maatje groter. Deze was niet voorradig en wordt niet meer geleverd. Zo werd mij teruggemaild dat er nog wel een alternatief is. Intussen werd wel het door mij betaalde bedrag teruggestort. Prima service en ik kan vrijuit nadenken over het alternatief.

Succubus Helemaal Top!

Mooiste items fijne service, wat wil je nog meer!

Mag één woord ook? Geweldig!

Fijne (web)winkel, fijne kleren, stipte levering, gewoon fantastisch! Graag ook een echte winkel in het oosten van het land!

Prachtig

Dr. Martens besteld voor mijn dochter haar verjaardag en cadeau gegeven. Het was al compleet ingepakt in prachtig papier en een cadeau om uit te pakken. Levering was snel en keurig.

Prachtige jurken, prima service

De jurken waren snel gekozen, de levering duurde ietsjes langer maar met liefde en aandacht verpakt. De jurken vielen mij aan het lijfje wat groot dus helaas moesten ze weer retour. Dit kost je wel verzendkosten. De jurken zijn wel heel gaaf dus misschien dat ik het in de toekomst nog eens probeer maar dan een maatje kleiner..

Mijn ervaring is goed

De verzending ging voorbarig en alles goed verpakt,en een heel leuke flair-broek

Netjes

Ik vond de levering snel en netjes verlopen. De producten zijn precies zoals verwacht, ik ben er erg blij mee.

Toppie

Gratis verzending die ook nog eens snel is. Pakketje komt altijd mooi en verzorgd ingepakt toe. Toppie

Uitstekende klantenservice en mooie kleding voor een goede prijs

Mooie jurk precies zoals op de site omschreven en voor een goede prijs, mooi ingepakt en snel verzonden

Ondank de drukke tijd, keurig op tijd!

Ik zou er zo weer bestellen!!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft