Fijne broek, naar verwachting. Erg blij mee. Het is wel echt een heupbroek, maar qua centimeters klopt het helemaal. Snelle levering en heel leuk ingepakt!

Bestelling optijd geleverd en mooi ingepakt aangekomen. Zeker een aanrader

Zeer positief

Snel verstuurd, altijd persoonlijk en leuk verpakt, goede service, kwalitatief goede spullen en materialen.

Goed!

Fijne overzichtelijke webshop met een ruim aanbod met leuke merken. Levering was ook leuk, in een roze wikkel met een lieveheersbeestje strikje ontving ik mijn aankoop!

Mooie kleding en snelle service

Mooie kleding voor de alternatieveling

Originele collectie

Prachtige collectie, prima prijzen. Snelle, en mooi ingepakte, verzending.

Makkelijk en snel

Gratis verzenden EN retourneren, klarna s mogelijkheid. Ideaal.

Zo mooi ingepakt! Alleen dat is al een kadootje!

Bestelling snel binnen

Bestelling snel binnen en mijn vrouw blij verrast, top!

Snelle verzending trage retournering

Jas besteld, hoewel mooi wel erg dun en voldoet voor mij niet aan de prijs kwaliteit verhouding voor een winterjas. De jas ging dus retour. Ik ben wel enthousiast over de site en het aanbod in het algemeen.

Top service!

Alles spelen vriendelijk antwoord op mailtjes of belletjes, denken mee en hebben geweldige goede service en snelle levering.

Gewoonweg Top

Vragen worden snel beantwoord en de nodige hulp was uitstekend

Mooi vestje, leuk ingepakt

Mooi vest, precies als op de foto En het is prachtig ingepakt, net een cadeautje Daar word je vrolijk van

Zeer duidelijke site, snelle levering in een leuke verpakking.

Prachtige producten voor een reeële prijs

Goede kwaliteit

Ik moest lang wachten op het pakket door de extreme drukte bij PostNL maar dat was de moeite waard. Mooi verpakt, prachtige kwaliteit. Ik ben helemaal blij

Alles super

Schönes Kleid, schneller Versand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snfl geleverd en mooi verpakt. Aanrader!

Snelle verzending en leuke verzorgde verpakking

Leuke items, snelle en verzorgde verzorging! Aanrader dus! Minpunt: alle mails om aub een recensie te schrijven... Heb er 4 ontvangen en na de eerste is de boodschap al wel duidelijk.

De bezorging is uitgesteld; weet niet waarom??

Weet niet waar ik moet zijn om pakketje alsnog te krijgen. Het staat in mijn post.nl app als uitgestelde levering. Kan dus nog niet oordelen.

Zéér tevreden

Verzending en pakket zéér zorgvuldig ingepakt en verzonden. De 2 rokken die ik kocht waren ook prima. De enige opmerking die ik zou meegeven is dzt er veel verschil zit tussen een xl en een xxl. Die laatste maat was veel te groot en de xl is eigenlijk wat te klein. Maar goed... een klein detail

Vlotte, goede service

Goede service, snelle levering, leuk verpakt. Bij vragen direct hulp.

Super goed

Keurig op tijd geleverd. Artikel is zoals op afbeelding, kleuren komen overeen. Artikel met zorg ingepakt. Super tevreden.

Vlot gekregen en mooi ingepakt.

Vlot gekregen en mooi verpakt!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft