Super snel en super leuk verpakt

Super snel verzonden en super schattig verpakt!!

Rundum zufrieden.

Bestellvorgang war leicht. Lieferzeit schnell und unkompliziert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, leuk verpakt. Veel betalingsmogelijkheden en kan eventueel retour in de winkel.

Bijzondere aparte kleding vintage stijl

Kleding wordt netjes geleverd in een doos, mooi ingepakt met zorg. Kortom een goede kwaliteit/prijsverhouding

Correcte en vlotte service

Pakketje vlot gekregen, mooi ingepakt. Een artikel paste niet en stuurde ik retoyr. Terugbetaling zeer vlot ontvangen.

Tot in de puntjes

Leuke site, goed opgebouwd en fijn in gebruik. Snelle levering en een pakketje telkens tot in de puntjes verzorgd. Ik heb al enkele keren kledij besteld bij Succubus, en elke keer een succes. Dit is ongetwijfeld een van mijn favoriete (web)shops.

Schneller Versand, Ware liebevoll Verpackt.

Alles hat bestens geklappt und an der Verpackung merkt man, dass dort mit Herzblut gearbeitet wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

We kenden het niet, review gelezen en besteld. Volgende dag al in huis, mooi verpakt met aandacht. Was erg leuk om te ontvangen en blij met de schoenen! Aanrader!

Such nice dresses

Searched for a dress and your company came up on my mobile. Looked at your dresses and am in awe of your company

Fabulous!

Aardige en behulpzame medewerkers, groot assortiment en altijd leuke aanbiedingen.

Ook door mijn fout om te vergeten de order papieren mee terug te sturen de retour netjes afgewerkt

Top service!

Per ongeluk had ik een pakket van iemand anders gekregen. Het mail contact was snel en vriendelijk. Goede afhandeling en zeer snel alsnog mijn eigen bestelling ontvangen. Hele fijne service.

Snel geleverd en ontzettend blij

Wat een ontzettend mooi vestje en zo ontzettend lekkere zachter stof, ik ben er echt super blij mee. Hartelijk bedankt voor de snelle levering Groetjes Liana

de beste winkel....

alles was netjes gekomen. de maten zijn een beetje groot.

Super Angebote . Schneller Versand

Jederzeit wieder

Very good

Good quality clothes and speedy delivery

Alles perfekt - wie immer!

Ich bin seit einigen Jahren schon Kundin bei Succubus, finde immer wieder sehr schone Teile mit Rabatt. Diesmal Dr Martens im Flash Sale, die nicht mal im Martens-Onlineshop so gunstig waren. Das Paket war sehr schnell da und so liebevoll eingepackt, wie ein Geschenk. Vielen Dank dafur! Ja, und die Schuhe passen naturlich perfekt. Leider wohne ich nicht in der Nahe, sonst wurde ich sehr gerne mal zu eurem Laden kommen und euer tolles Team kennen lernen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supertoffe kleren en supervriendelijk personeel

Vraag waarmee ik belde werd heel snel beantwoord en kleren zijn echt supercute

Recommended

Received item on time and well packaged. Good quality products. Thanks!

Toller Service!

Ich freue mich jedes Mal sehr auf die liebevoll verpackte Ware von Succubus. Der Versand erfolgt sehr schnell.

Echt een cadeautje

Een aantal keren bij Succubus besteld en altijd als ik m'n bestelling binnenkrijg is het verpakt als een cadeautje. Snelle levering, zelfs rondom de feestdagen. Super!

Perfekt

Absolut null Beanstandungen Schnelle Lieferung Tolle Ware Liebevolle Verpackung

Heel tevreden

Fijne service mooie kleding

Alles is snel en netjes bezorgd. Zeer mooi en plastic vrij ingepakt! De kleren zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en super mooi. Heb er al meteen leuke complimentjes voor gehad. Bedankt voor het goede service!

EXCELLENT CHOICE

This was my first purchase with succubus and everything was lovely, my purchase was even more incredible in real life, & the packaging was great and cheerful * Not inexpensive fyi * Thank you Succubus.com

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft