Zoals altijd weer heel goed geholpen.

Via de website een broek en 2 tops besteld. De tops waren allebei aan de krappe kant. Naar de winkel gegaan om ze te ruilen voor een maatje groter. Zoals altijd weer heel goed geholpen door de aardige verkoopsters.

Niets op aan te merken.

Vlot en goed.

lang moeten wachten

de jurk is super leuk en past fantastisch!! echter ik heb op woensdag mijn bestelling geplaatst en kreeg de vrijdag erop pas bericht dat mijn bestelling was geleverd. dat vond ik wel echt te lang duren....

Snel en mooi

Snelle levering!

Snelle levering!

Snelle levering, achteraf betaling mogelijk. Alleen is het al een tijd zo dat ik de website via mijn telefoon niet goed werkt, Ik zie in het producten overzicht geen afbeeldingen te zien!

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Fijne webshop

Kan zowel in de fysieke winkel als op de website terecht voor mooie artikelen. De klantenservice is goed geregeld:antwoorden netjes op je vragen en geven ook bruikbare tips of suggesties. Ik doe graag mijn inkopen op hun website:aparte dingen, die je gelukkig niet in een standaard kledingwinkel zult vinden. Thumbs-up

Zeer tevreden!

Mooie kleding, met zorg ingepakt.

Mooie broches

Goede kwaliteit en mooie broches. Levering was snel en alles goed verpakt!

Duidelijke handige website

Zeer gemakkelijke website, zeer gebruiksvriendelijk en zeer snelle levering.

parfait!

Le manteau est de très bonne qualité, tissu lourd et chaud, la taille parfaite. L'envoi a été très rapide et l'emballage très soigné. J'ai adoré le détail de la coccinelle sur le papier de soie dans lequel le manteau était emballé!

Snelle levering naar België! Top!

De jurken die ik heb besteld, waren super snel verzonden en leuk ingepakt waardoor het echt een cadeautje was dat binnenkwam. Dankzij de goede maattabellen op de website zaten ze allebei perfect en hoefde ik niets te retourneren.

Top!!

Prachtige collectie en snelle service!

Snel

Bééldige jurk, die precies past!!!

Super producten en goede tracking service

De tas die ik besteld heb is prachtig en van goede kwaliteit, ben er erg blij mee. Levering en prijs waren beter dan sites waar ik naar het zelfde product heb gekeken dus ik ben dik tevreden over jullie

Top!!

Leuke website, snel verzonden, snel binnen en ook nog eens super leuk als cadeautje ingepakt!! Erg blij met mijn bestelde Dr. Martens. Zou hier zo weer bestellen!

Correcte maatinformatie, snelle levering en mooi ingepakt; kortom perfect!!!

Topservice weer!

Ik had de schoenen van mijn dromen besteld in een drukke tijd en ze zijn netjes op tijd geleverd, heel erg bedankt!

Het is overzichtelijke website. Dus makkelijk bestellen en betalen. Je krijgt het mooi ingepakt thuis gestuurd, het lijkt wel een kadootje. Retour zenden gaat ook makkelijk.

Kwaliteitsvolle kleren, klantvriendelijke service

Ik bestelde twee jurken en een vestje en ik moet zeggen: de kleren zijn alles wat ik gehoopt had, én meer. Ze zitten perfect, ze zien er nog mooier uit dan op de foto en de kwaliteit laat niets te wensen over. Ook niets dan lof over de leveringsservice. De bestelling was er binnen de week en de doos zag eruit als een cadeautje: zo mooi ingepakt met aandacht voor de kleine details. Dit was niet mijn eerste bestelling bij Succubus. En zeker ook niet mijn laatste!

Fijne winkel.

Gelukkig niet moeilijk gedaan over ruiling en kon makkelijk een andere jurk uitkiezen.

Zeer goed.

Leuke producten. Wordt mooi verpakt verzonden.

Alles super!

Die Lieferung kam wieder schnell und gut verpackt, keine uberflussige Verpackung. Die Qualitat war wie imer super, Preis-Leistungs-Verhaltnis passt. Toll!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Lekker snel

Bestelling is heel snel op het bezorgpunt en een feestje om uit te pakken!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft