Leuk!

Beste Succubus, Mijn pakketje kreeg ik snel en leuk verpakt. Dank jullie wel. Het truitje is leuk, gekleed, vrolijk en zit heel mooi. En, ook niet onbelangrijk, hij blijft ook mooi na het wassen.

Goed!

Snelle verzending, zat goed verpakt. Nooit gedacht dat er 2 jurken in een klein pakje paste. Helaas zijn niet altijd de fotos hetzelfde als de jurk in werkelijkheid daarom ga ik liever naar de winkel om te passen en de jurken te bekijken. Maar retourneren kan dus dat is goed geregeld. Prima service! Snelle verzending!

Grandioos!!!!

Heb fijn een ochtend geshopt, personeel stond klaar wanneer ik er maar naar vroeg. In een woord geweldig!!!!

Uitstekende service

Fijne mensen, winkel is laagdrempelig en Omruilen geen probleem

Mijn Dr. Martens boots kwamen keurig ingepakt aan, compleet met roze cadeau verpakking en een lintje eromheen. Erg leuk gedaan!

Voll zufrieden

Schnelle Lieferung, einwandfreie Ware, problemlose Retoure. Gerne wieder.

Altijd blij als pakketje binnenkomt.

Alles tip top

Zoals altijd snel verzonden, goed op de hoogte via mail van alles.

Gewoon goed

Levering was vlot,retour in winkel ook ,Ik paste trui helaas niet.pracht winkel,aardige mensen , grote collectie

I love it!

Skirt exactly as described, fast arrival, super cute design. I am very, very happy with the purchase, won't be the last!

100% positief

Ik bestel regelmatig bij succubus.nl, en ik ben altijd heel tevreden geweest. Mooie kleding, snelle klantendienst en levering. 10/10

Snelle versturing en snelle afhandeling bij retour

Altijd super goed

Als altijd goed ,netjes en snel ....nooit iets anders meegemaakt

Fijne winkel met mooie producten!

De website is overzichtelijk en de producten zijn heel mooi! Er is veel keuze. De bestellingen worden vlot geleverd en mooi verpakt. Erg blij met deze webshop!

Mooie ruime winkel waar je op je gemak je garderobe bij elkaar kunt sprokkelen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel welke een eerlijke mening geeft en goed met je meedenken.

Netjes ingepakt. De maat klopt precies.

Snel, correct, betrouwbaar

Snelle levering, heel mooi ingepakt. Ook retourzending probleemloos met melding van ontvangst. Telefonisch contact was erg vriendelijk en adequaat. Betrouwbare website. Ga zo door

Schnelle Lieferung der bestellten Ware und mit Liebe verpackt.

Keinerlei Problem mit der Bestellung.

De levering is razend snel. De afhandeling van de terug gestuurde spullen iets minder snel.

super mooie sokken

winkel is top, site ook Alleen wel te vaak email, dat kan nmi wel minder waardoor je juist meer mensen kan bereiken. Nu haken er veel mensen af omdat er te vaak gemaild wordt.

Excellent

Succubus.com est un tres bon site qui propose un grand nombre de vetements et d'accessoires. Les colis sont toujours envoyes rapidement et tres bien emballes.

Het is gewoon een kadootje om je pakket te ontvangen

Jullie hebben hele mooie spullen, en als jullie het opsturen maken jullie er echt werk van het is net een kadootje om uit te pakken met leuke kleine details.

Ik had 2 kleding stukken van Collectif besteld, goede kwaliteit en service was snel en behulpzaam daar waar nodig

Voldoende tot goed

De cadeaubon werkte niet maar na een mailtje werd het direct opgelost. Prima!!

Bestellen bij Succubus is altijd een feest! Van bestellen tot ontvangen is een beleving

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft