Uitstekend.

N/A

Snel en leuk aanbod

Prima wenste aanbod en retour service

op 31 oktober zou mijn bestelling binnen zijn, maar het werd 4 november.

Had voor mijn schoondochter voor 75,00 euro aan cadeaubonnen besteld die helaas te laat binnen kwamen. Ze was 3 november jarig en ik zou de bonnen op zaterdag 31 oktober ontvangen. Dus niet......het werd pas 4 november.

Prima niets op aan te merken

Vlot en goed...prima toch!!

Ik heb hele goede ervaring met succubus

Ik heb de laatste keer een geruite jas besteld, de bestelling was snel geleverd, en de jas is precies zoals het op de site staat. geweldig, en de maat klopt ook. Ik ben er erg blij mee.

Pakket was een feestje

Snel geleverd en super leuk verpakt. Het bestelde artikel ook zeer content mee

Mooie schoenen, snelle levering

Ben heel tevreden met mijn schoenen en ook met de service van Succubus! Super snelle levering, goed verpakt.

Dit is de perfecte winkel ervaring

Leuke overzichtelijke website waar ik heel hebberig van wordt. Diverse prijsklassen en ook grote maten. Snelle levering. Ingepakt als een cadeautje. Ik word er helemaal blij van. En alles heeft een perfecte pasvorm. Ik ken mezelf niet meer terug als ik in de spiegel kijk. Het staat fantastisch. Daarbij opgeteld de kwaliteit die heel goed aanvoelt en je hebt de perfecte winkel ervaring

Een cadeautje om uit te pakken

Ik had een jurkje gezien wat overal was uitverkocht. En hier vond ik hem. Direct besteld, en heel snel geleverd. En het leukste was de manier waarop het verstuurd was. Erg fijn om zo een jurkje uit te pakken wat je zo graag wilt hebben.

Super service

Maatlabel was perfect, jurkje is super, netjes verpakt en snel verzonden. echt een aanrader <3

Vlotte bezorging

Super jurken

Alleen jammer dat bij mijn laatste aanschaf de naden heel snel loslaten. Hier neem ik nog kontakt met jullie over op. Ik ga vragen bij de kleermaakster of zei het kan maken

Over het algemeen wel tevreden

Tevreden van de reeds bestelde producten doorheen de jaren. Soms mis ik wel eens een goeie matentabel. De producten zijn wel altijd goeie prijs-kwaliteit. 1 minpuntje; mijn laatste aankoop moest meteen de was in wegens sigarettengeur...

Prachtige jurken

Naast het prachtige aanbod. Goede service: maattabel, informatie over verzending, uitleg retour.

Snelle levering, snelle afhandeling mail. Goed bereikbaar. Enige minpuntje is bij retour of ruiling in dit geval hoge verzendkosten. Retour snap ik anders gaat iedereen maar bestellen en bestellen denk ik maar bij ruiling vind ik dat toch anders maar ja.. .

Iedere bestelling is een feestje

Iedere bestelling is weer een feestje om te openen. Mooi ingepakt en netjes op tijd geleverd.

Super service , veel keuze en snel geleverd!

Zeer mooie artikelen , doe zo verder!!

Prachtig product en zeer snelle levering

Ben blij met mijn jas, die met veel liefde verpakt, op tijd geleverd werd. Mooie kwaliteit en de maat was ook zoals aangegeven, correct.

Alles goed

Zowel bestelling als bezorging niets op aan te merken. Dank!

Zeer snel

Twee XXL jassen besteld waarvan 1 paste en de ander niet. Ik had beide supersnel binnen een de retour was ook nog eens heel snel verwerkt. Ik hoop een paar jaar met deze jas te doen, anders zou ik zo weer bestellen ;)

Prima, snel en stijlvol

Makkelijke website. Snelle levering. Stijlvol verpakt. Jammer, dat maataanduiding onduidelijk was.

Fijne website en prima prijs/kwaliteit verhouding.

bestelling teruggestuurd

kwalitatief niet volgens verwachting. Ik wacht nog op restitutie van mijn betaalde geld.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft