Mooie shirts

heb weer een mooie en kwalitatief overhemd gekocht. De overhemden zijn van een fijn zittende stof en de prints geven veel en leuke reacties.

soooo suss

Allein schon die Verpackung war ein Traum. Mit ganz viel Liebe verpackt. Es war eine Freude, das Paket zu offnen. Und das Kleid passt auch super. Bestelle gerne wieder!!!

mooie collecties, snelle levering

Zoals altijd, mooie collecties, snelle levering.

Ik heb al altijd goede ervaringen gehad als ik iets koop via succubus.nl. Alles verloopt vlot, ook als ik een kledingstuk retour. Wat het voor mij extra leuk maakt, is dat het kledingstuk altijd zo mooi verpakt is.

Tot nu toe altijd blij geworden van de ontvangst van mijn bestelling. Nog nooit een tegenvallend artikel gehad. Leuke kleding, prima afwerking. De pakketjes zijn altijd een feest, door de verpakking en het lieveheersbeestje.

uitnodigende website om te shoppen

Website is klantvriendelijke, leuke vrolijke producten, snelle levering

Supersnel en supermooi

Het pakketje op zich is al een cadeau!! Snelle levertijd Pasvorm meteen goed en mooi materiaal. Zo blij mee, net als de andere jurken, top

Schnelle Liefeung

Kleid wurde mit sehr viel Liebe verpackt. Danke fur den Gluckskafer:)

Absoluut de moeite waard

Snelle verzending, prachtige producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben en blijf een tevreden terugkerende klant!

Alles tip top

Snelle verzending, mooi verpakt.

Liebevolle Verpackung sehr gute Qualitat schnell Lieferung Super Team

Klasse

Super schone Kleider die garantiert passen. so suss verpackt und schnell geliefert. Bitte verandert nichts an eurem Service. Alles spitze

Prima dienstverlening en geweldig unieke stukken

Positief

Vrij veel keuze en variatie, mooie selectie producten

Persoonlijk hou ik het meest van een jaren '40 secretaressestijl, maar dan wel met comfortabele broeken en jumpsuits, en schoenen zonder hakken. Wat dat betreft zou er voor mij net iets meer keuze (in mijn maten) en een iets lagere prijs mogen zijn, maar dat is dus persoonlijk.

Mooie kwaliteit. Juiste maatindicatie. Veel zorg besteed aan de verpakking. Snelle levering.

Leuke en duidelijke website, met super kleding

Duidelijke omschrijvingen van: Leuke accessoires Toffe, mooie kleding Fantastische schoenen

Aanrader!

Een cadeautje voor mijzelf en zo voelde het ook echt! Een heel leuk jurkje, prachtig ingepakt.

Wie immer ein Genuss

Ich hab jetzt schon ofter bei succubus bestellt und wurde bisher nie enttauscht. Meine Bestellungen kommen immer sehr rasch und wenn mir mal was nicht gefallt, dann geht auch die Retoure reibungslos.

Echt top !!!

Eerst iets op internet besteld, helaas was 1 jurkje net te groot en aangezien de zaak nu in Assendelft is ben ik daar naartoe gereden om te passen. Het retour brengen ging vlekkeloos, wat een top service. Tja en dan kom je in een soort van walhalla van kleding terecht , wat zijn de jurken en vesten geweldig , eigenlijk alles supermooi en echt supergaaf !! Hier ga ik dus in de toekomst heen om iets nieuws te kopen... ik raad het iedereen aan om daar eens langs te gaan!

Mooie jurk, snelle levering

Goede pasvorm van de jurk, maar ook als het niet past wordt de kleding gewoon teruggenomen. Zeer aangename ervaring hiermee :-)

Super Top winkel dikke 10

Altijd wel iets leuks en altijd een super sales

Die jurk was op tijd voor de bruiloft

We hadden eindelijk een jurk gevonden die ik als moeder van de bruid met plezier kon dragen. Met de goedkeuring van mijn dochter, de bruid. Helaas een maat te groot besteld. Teruggestuurd en een kleinere maat gevraagd. Die bleek niet te voldoen aan de kwaliteitseisen van Succubus. Ik stond doodsangsten uit. Zou de juiste maat op tijd komen, kwaliteit en wel? Ja dus. Thijs van Succubus belde me nog even Om me een fijne bruiloft te wensen. Gaan we doen!

vlotte en verzorgde levering

Het bestelde kleed kwam zeer snel ter plaatse in een zeer charmante verpakking. Het staat me als gegoten,en ik heb er al veel succes mee gehad.Het is van zeer goede kwaliteit,en de snit is echt heel goed.Het was de eerste keer,maar ik ga me in de toekomst nog wagen :)

Snelle bezorging

Ik had gemaild met de vraag of de bestelling binnen 2 dagen geleverd kon worden. Hier heeft Succubus voor gezorgd. Heel tof!!

Great service

Bought an item that was sold out in the UK but actually cheaper than the last shown price here. Easy to use website, arrived quickly (with free postage!) And the wrapping was just beautiful. I will use again. Thanks

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft