Tevreden

Mooi jurkje, mooi verpakt, correct geleverd

top !

snelle levering, mooie verpakking mooie blouse ;)

Good experience

Needed to exchange a skirt. The only downside is that I have to wait for my exchange longer than it would take to just reorder it and get a refund for skirt. Couldn't do that this time as I used a gift certificate.

Prachtige jurken, in mijn (grote) maat. Mooi ingepakt, snel verzonden en een hele fijne klantenservice! <3

Helemaal prima

Bestellen gaat makkelijk, levering keurig en snel Geweldig leuk en ruim assortiment

Snel en prachtig ingepakt, zoals altijd.

Het pakje was een cadeau voor een vriendin. Ze kreeg het erg snel. Het cadeau viel in goede aarde.

Kadootjeom uit te pakken

En s avonds om 22,00 besteld de volgende dag al geleverd .

Mooie kinderjurken, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Paar keer zag ik de geweldige vintage kinderjurkjes voorbij komen op Facebook. Toen ik de prijs zag en de goede recensies was ik om! Zeer snel geleverd, super leuk verpakt, kortom; een feestje! Mijn meisjes waren er super blij mee en ze staan beeldig! Prachtig stof en goede kleuren! Wij gaan zeker vaker bestellen!

heb al veel jurken daar weg zit als gegoten en zo mooi

Geweldig jurkje voor mijn dochter

Het jurkje is van supermooie kwaliteit en de prijs is zeker niet hoog. Dochterlief wilde de jurk niet meer uittrekken!

Heel goeie service

Duidelijke beschrijving van de artikelen, handige matentabel, snelle levering.

Snelle verzending, fijne producten

Bestelling was snel binnen en bestelde producten passen perfect.

Geweldig!

Mooie spullen, goede kwaliteit, met zorg verpakt en snel in huis. Helemaal prima!

Niet best

Bestelde bril is nog steeds niet binnen dus nee niet tevreden. Sorry maar nee ik wil deze review niet aanpassen.

Leuke site en mooie kleding

Tevreden! Leuk verpakt, mooie kleding. Een aanrader.

Schnell, schon und charmant

Das war bereits meine zweite Bestellung. Beide Male kam die Ware nicht nur schnell an (2 Tage zwischen Bestellung und Lieferung), sie war auch sehr liebevoll verpackt. Ich werde auch in Zukunft hier bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een héél leuk jurkje en een hele goede service.

Ik heb een heel leuk jurkje gevonden bij Succubus. Een hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook fijn dat er geen verzendkosten bij kwamen. Het leukste was het roze doosje dat aankwam, met heel mooi ingepakt mijn jurkje. Echt een cadeautje!

Mooie kleding goede dienstverlening

Mijn ervaringen met succubus zijn zeer positief. Ze hebben mooie kleding, ook items die je ergens anders niet vindt. Retourneren is wat ingewikkeld, omdat het retourformulier niet bijgesloten is bij de geleverde kleding. Wel prima service

Altijd snel en goed verpakt

Korte levertijd en altijd leuk verpakt in papier met mooi raffiatouwtje en lieveheersbeestje en dat weer in een stevige doos. Artikelen zijn kwalitatief zeer goed. Ik ben al jaren tevreden en voor zover ik weet ooit één keer een ceintuur moeten ruilen, maar verder altijd prima maatvoering!

Betaalbare vintage ook in grotere maten

Ik heb een prachtige swingdress gekocht. De jurk is prachtig, mooie kwaliteit, goede fit en was als een cadeau verpakt. Ben er zo blij mee!

Enige klacht dat het allemaal te leuk is!

Mooi en met zorg ingepakt. Bestelling was snel verwerkt maar helaas heel laat bezorgd en dus bij verjaardag gemist. Maar dit leek meer een fout van de bezorgdienst, zou daar als opdrachtgever wel wat kritisch naar blijven kijken want het leek erg onnodig.

Prachtige spullen en goede service!

Altijd weer blij met een pakketje van Succubus. Mijn go to webshop voor schoenen!

Snel geleverd en prachtig ingepakt!

De site is fijn om op te zoeken en de jurken zijn prachtig. Snel geleverd, de zending goed te volgen en in een mooie doos en in papier met lint voelt het toch als een cadeautje!

Voor herhaling vatbaar

Het duurde iets langer dan verwacht, maar dat kwam niet door Succubus. Heel mooi en netjes verpakt. Ik ga zeker weer wat bestellen. Bedankt!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft