Snelle levering. Mooi verpakt. Bestelling sneller van Nederland in België dan een pakje dat vanuit België moest komen. Top!!

Als vanouds goed!!

Weer precies zoals ik gewend ben van succubus!! Veel succes in Assendelft en tot snel!

Ruime keus

Ruime keus aan leuke merken. Snelle verwerking van orders. Ook leuk om op een open dag langs te gaan.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe geweldige lokatie!!

Zoals iedere Succubus diehard fan weet is het hoofdkwartier verhuisd naar Assendelf en wat plaatje van een winkel! Ruim opgezet en zoals altijd gezellig en deskundig advies! Gefeliciteerd!!

Sinds ik de site heb gevonden,, ben ik favoriet. Juist vanwege de kleine maten en goede pasvorm. En natuurlijk het niet alledaagse wat het voor mij zo bijzonder maakt

Bestelle regelmassig und bin mega zufrieden.

Gute Auswahl, Preis-Leistung top & stets schneller Versand. Auch mit Retouren hatte ich bislang nie Probleme. Weiter so!

Leuke kleding

Alles verliep vlot. Leuk en origineel ingepakt

Een prachtige jurk en zit goed

Mooie kleding, goeie kwaliteit

Ben zeer tevreden. Snelle levering ook.

Een cadeautje voor mezelf!

Wanneer ik mijn pakketje van succubus ontvang voelt het als een klein cadeautje voor mezelf! Het wordt in een leuke roze doos bezorgd en het product is ingepakt met roze papier en een lintje. De kwaliteit van de producten is, niet onbelangrijk ook, erg hoog!

Gewoon goed

De website is erg fijn en overzichtelijk met super leuke producten. Als er iets terug gestuurd moet worden is dat totaal geen probleem. Mijn ervaring met deze webwinkel is dan ook gewoon goed, precies wat je van een webwinkel verwacht. Zou het zeker aanraden.

Jederzeit wieder gern !

Schnelle Lieferung!Gute Preise! Tolle Qualitat!Ganz suss verpackt!Es ist ein Vergnugen!

Helemaal gelukkig met aankoop

Goede kwaliteit, mooie pasvorm

Ik heb een rok van banned gekocht met citroenen een pinafore dress van hellbunny. Door Corona duurde de bezorging iets langer, maar het scheelde slechts 1 a 2 dagen. De kledingstukken zijn beiden van goede kwaliteit. De jurk past perfect en zit heel mooi. De rok is iets wijd in de taille, maar niet zo veel dat het storend is. Al met al heel blij met de aankoop, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Altijd weer feest!

Ben weer heel blij met mijn bestelling! Snel binnen en zoals altijd geweldig ingepakt in de doos. Tot nu toe alleen dingen gehouden en nog nooit iets hoeven terug sturen.

Snel en netjes

Topshop!

Mooie artikelen, goede kwaliteit en snelle service. Ik word bij het bezoeken van de site altijd een beetje hebberig.

wunderschones Kleid und passt wie angegossen

schnelle Lieferung, super schones Kleid, Grosse wie angegeben, also perfekte Passform

Heel fijne shop

Zowel online als in de winkel zelf word ik altijd erg goed geholpen. Mooie spullen en vriendelijk personeel. Een aanrader!

goede service

Makkelijk bestellen, snelle levering. Originele producten. Pasvorm en maat is voor mij als nieuwe klant nog even ontdekken. Aanbod oorbellen kan gevarieerder en meer in de de stijl van.

Mode zum lieben

Super Auswahl, flotte Lieferung, perfekte Ware, Kleidung wie beschrieben, immer wieder gerne :)

Mooie kleding en klantvriendelijk

Ik kijk graag rond op jullie site en wordt bij vragen altijd snel en vriendelijk te woord gestaan. Kom er graag snel weer dus.

Amazing

The service was quick and easy - loved the gift wrap it made it even better.

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben.

Schnelle zuverlassige Lieferung. Habe schon mehrfach bestellt und auch bei Retouren lief immer alles reibungslos. Gerne wieder.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft