Snel en mooi

In twee dagen binnen ondanks coronadrukte, en ook nog eens mooi verpakt met een persoonlijke noot. Super!

In 1 woord: geweldig! Prachtige kwaliteit jurk (gatsbylady) en heel verzorgd ingepakt, met een persoonlijk briefje erbij. Dit heb ik nog nooit eerder zo ontvangen. Zeker aan te bevelen.

Snel (en mooi) geleverd, prima kwaliteit.

Snel (en mooi) geleverd, prima kwaliteit.

Rapide efficace

Les articles achetes correspondent tout à fait à ce que je souhaitais, la robe pour ma fille est nickel. Je recommande.

Betaalbaar en ruime keuze

De perfekte vintage winkel

Zoals gewoonlijk, dik in orde!!

Vlug geleverd en altijd leuk verpakt, een plezier om te ontvangen en open te maken

Zorgvuldig en snel

De doos waarin je pakketje komt is roze (lekker opvallend). Je ziet dat ze echt aandacht besteden aan het verwerken van een pakket omdat het zo mooi verpakt word met een bedankt briefje voor je bestelling. De bezorging is ook erg snel! Respect en veel succes met verdere bestelling in deze tijd!

Snel verstuurd en ontvangen

Prima service dus

Geweldig assortiment

Een geweldig assortiment, geweldige service en goede prijzen!

Goede kwaliteit - prijsverhouding, snelle levering Mooie kleding voor wie van bijzondere kleurrijke items houdt

topkwaliteit, top service !!!!

ik ben altijd zeer tevreden, zelfs als je onderzolen besteld voor je schoenen blijken deze super mooi ingepakt.

Goede site, mooie jurken, prima levering.

Leuk om door de site te scrollen, zie altijd wel iets leuks. De pasvorm is goed. Het wordt snel geleverd.

I'm very happy with my purchase; I got a beautiful skirt and fun socks. The packaging was a treat in itself to open!

Alles Top

Alles sehr gut geklappt

Leuke en overzichtelijke website

Leuke originele kleding met snelle levering. Je kleding wordt leuk ingepakt als een cadeautje.

Persoonlijke en goede website

Deze kledingwinkel is erg leuk! Ze hebben interessante nieuwe kleding, leuke patronen en printen. Ze verkopen kleding die past zoals zij aangeven. Je krijgt je pakketje in een mooie merkdoos met een persoonlijk berichtje erbij, erg leuke toevoeging. Daarnaast zijn ze snel en efficiënt. Zeker aan te raden!

Een feestje

Heb al wat jurkjes waarvan de kwaliteit mooi blijft. Krijg veel leuke reacties erop. Nu een zwarte fishtale rok gekocht en een topje. Topje (met leuke roze strik) is erg fijn, zit perfect. De rok is stretch en sluit perfect aan, maar helaas de rits gaat bij de minste beweging open, maar daar ga ik hem niet voor retour sturen. Kwestie van een haakje eraan maken denk ik.

Doos was echt een feestje om open te maken. Super blij met mijn nieuwe kleren en schoenen.

Schneller Versand! Top Ware!

Die Sachen wurden blitzschnell versendet, so dass ich sie selbst in Deutschland bereits nach zwei Tagen hatte. Das Kleid und der Bolero war wie beschrieben und liebevoll verpackt.

Een feestje!

Je word al blij van het doosje...en dan de inhoud... zo'n gezellig papiertje... Dit maakt het bestellen bij Succubus een feestje...en natuurlijk de snelle levering ;•)

Wat een service!

Leuk bedrijf met aparte kleding, fan van Run and Fly. Mooie pakketje, gekregen met lief briefje erbij. Gratis bezorgd!

Beautiful packaging & shoes

Can t fault this company at all, fast delivery for saying it was to uk & in the crazy times of Covid. Managed to get my sought after mulan shoes & it parcel had the cutest packaging ever! A little wooden ladybird stock to the pink tissue paper made me smile so much. Thank you succubus!

Superblij

grote keus uit geweldig leuke schoenen en kleding.

Exceptional service

My new dress came beautifully and carefully packaged, I felt like I was unwrapping a gift rather than just a purchase. I can't say enough good things about the quality of products Succubus stocks. This is the first of many purchases.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft