Gewoon geweldig!

Al meerdere malen iets besteld, prachtige kleding, snelle levering en vooral goede kwaliteit. Ruime keuze voor ieder wat wils. Altijd een feest om het te mogen uitpakken. Retourneren zonder probleem. Ik ben fan!!!

Bijzondere kleding, echt een cadeautje om te openen

Ik vond het heerlijk om rond te kijken bij succubus wat een leuke dingen. Toen ik een 2e item in mn mandje wIlde stoppen gaf deze een storing daarover volgende dag gebeld en opgelost. Pakket direct verzonden. Bij het retour sturen van een ander item ook een error. Ook hierover contact gezocht en opgelost . Kortom... het loopt niet allemaal zoals je zou willen maar het word wel snel opgelost:)

Einfach nur super!

Meine Erfahrungen sind durchweg positiv. Schnelle Lieferung, tolle Kleidung und ein ganz toller Kundenservice. Ich habe Bewertungen gelesen, in denen sich daruber beschwert wurde, dass die Grossen nicht immer gleich ausfallen. Ja, das ist argerlich, liegt aber nicht an Succubus, sondern an den Herstellern. Ich habe es auch gehabt, dass mir von der einen Marke die bestellte Grosse gepasst hat und von der anderen Marke nicht. Teilweise fallen ein-und dieselbe Grosse innerhalb einer Marke unterschiedlich aus. Schade ist, dass es die meisten Schuhe nur bis Grosse 41 gibt. Ganz toll finde ich, wie die Ware verpackt ist. Z.B. enthalt das Packet kleinen Marienkafer aus Holz oder eine personliche Nachricht auf dem Einschlagpapier. Vielen Dank und macht weiter so!

Snelle levering, mooie kleding

Succubus heeft leuke, alternatieve en vintage style kleding. Snel geleverd. Erg tevreden.

Voor de eerste keer besteld. Geweldige jurk, apart,en zit perfect . Heel leuk ingepakt netjes en verzorgd . Snel geleverd Ga hier zeker nog een keertje neuzen om wat te bestellen. Zeker de moeite waard .

Mooi

Leuke dames en kinderjurkjes

Perfekt

Ich liebe auch die liebevolle Verpackung.

Super snelle levering

Correct en super snelle levering met een leuke boodschap

Mooie kleding en super snel bezorgd..

Super snel thuis vezorgd en super blij met de grotere maten... dus helemaal blij blij... 😁

Super klasse meeega spitze

Hallo Ihr Lieben Eure Kleider sind die schonsten der Welt. Ausgefallene Motive meega schon.so elegant und auch alltagstauglich.Ich liebe Sie. Vielen Dank.Ines Schroder

Altijd geweldig

Mooie kleding, altijd mooi op tijd en de jurken zitten ge-wel-dig

Topsite

Zoveel moois te vinden en de levering was zelf nu tijdens de corona crisis nog redelijk snel en er was veel aandacht besteed aan het pakket en dan nog met een persoonlijke boodschap erbij. Ik ga zeker nog shoppen hier

Super Ware, bester Service!

Perfekte Abwicklung! Ganz tolle Ware , super Service, schnelle und problemlose Lieferung. Absolut empfehlenswert!!!

Precies zoals ik hoopte!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Immer wieder einfach toll!

Tolle Artikel, super Service, fixer Versand. Geht echt nicht besser!

Super snel. Mooi ingepakt. Goed beschreven

Fijne winkel, kom er graag, heel goede service en mooie waar

Mijn hele garderobe komt er vandaan!

Juist nu!

Ik koop hier met enige regelmaat, dus juist nu ook in deze onzekere tijd. Succubus heeft aparte vrouwelijke kleding in elke maat en in verschillende prijsklassen. Kleding word met zorg verzonden en bij vragen aan de klantenservice binnen een dag antwoord. Echt een aanrader dus Stay safe iedereen! Xx

super tevreden

heel tevreden, mooi ingepakt, en fijne communicatie.

Hele leuke, fijne webshop!!!

Meerdere jurkjes gekocht via Succubus en altijd heel blij mee :)

Superfijne webshop!

Duidelijke website met supermooie spullen. Ben erg blij met mijn aankopen en de levering was supersnel!

Top (online) winkel! Zeer uitgebreide gave collectie.

Ik shop al enige jaren bij Succubus. Zij hebben een zeer grote en gevarieerde collectie. De service is perfect. De bestelde producten worden snel ontvangen. Eventueel omruilen of terugsturen is geen enkel probleem. Wat ik daarnaast erg prettig vind is de mogelijkheid om achteraf te betalen. Na wat nare ervaringen elders bestel ik nl alleen bij winkels waar achteraf betalen mogelijk is. Gelukkig dus ook bij Succubus!

Fijne winkel, mooie spullen

Maattabel lens kloppen, je krijgt snel reactie op vragen via de mail. Vriendelijk personeel.

Leuke webshop, makkelijke betaling, snelle levering... mijn online winkel en wil spoedig eens in de bakstenen versie gaan winkelen!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft