Geweldige service!

Cadeaubonnen besteld, prachtig ingepakt, echt een cadeau.

Parfait πŸ‘πŸ»πŸ˜Š!!

Nickel πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Vrolijke jurk , lief verpakt

Goed. Leuk dat jullie mode voor forsere vrouwen hebben!

Schone Sachen, schon verpackt u. schon schnell zu mir gekommen!

Furs erste Mal wars richtig gut, bin befriedigt :)

• WΓΌrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en goed en leuk ingepakt

Bestelling kwam snel binnen. De jurk is van goede kwaliteit. Op een leuke manier ingepakt met een persoonlijk briefje erbij. Top!

Helemaal super!

Het pakketje erg snel binnen, helemaal leuk als cadeautje verpakt. Echt een feestje! Altijd mooie producten en leuke acties

Perfect!

Wat leuk om mijn bestelling als cadeautje te ontvangen! Bovendien kreeg ik deze super snel aan. Topservice!

Leuke spullen

Leuk ingepakt goede kwaliteit en duidelijke uitleg bij retourneren.

Mooie kwaliteit en snel bezorgd

Wat een mooie kwaliteit van het shirt.wat ik heb gekocht. Goede pasvorm. Dat smaakt naar meer in andere kleuren 😊

Snel, leuk en goed!

Deze spulletjes gaan echt niet meer terug. Heel blij met mijn tas en top. Snel geleverd ondanks corona en leuk ingepakt. Blijmaakpakketje!

Goede service en attent briefje in pakket! Ik ben erg tevreden.

Perfect!

Ondanks het corona virus toch na 2 dagen het pakje in ontvangst mogen nemen. Een leuke boodschap van de medewerkers lag netjes boven op de bestelde producten. De artikelen die ik had besteld waren dan ook perfect in orde. Hier bestel ik zeker nog!

Mooi ingepakt Goed verzorgd

Uneingeschrankt zu empfehlen.

Super schnelle Lieferung und sehr gute Verpackung. Die Ware entspricht exakt den angegebenen Massen und der Materialbeschreibung.

• WΓΌrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ketting en oorknoppen zien er mooi uit. Bezorging was prima op tijd. Aan het pakje was aandacht besteed, zag er prima uit.

Zoals altijd tiptop inorde

Alles mooi op tijd geleverd met een lieve boodschap erbij en een handgeschreven smak! Super in deze tijden! Ik bestel er zeker nog bij!

Gave irregular choise laarzen gekocht . Waren snel binnen, leuke site πŸ˜‰πŸ‘

Goed!

Is goed aangekomen. Het kledingstuk ziet er prachtig uit, zal hem zeker dragen.

Snel en opbeurend!

Zoals elke keer een prachtig pakketje mooi roze en een lief briefje, de inhoud ook prachtig verpakt. Superblij met mijn paarse tuinbroek!

Zoals gewoonlijk helemaal top , mooie verpakking, snelle verzending πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

uitstekend

snelle levering, leuk ingepakt ondanks dat het maar sokken waren en een leuk briefje erbij, het was net of ik een kadootje had ontvangen :.))

Snelle levering goede producten

Kleding was goed, goede staat, goede maat. Snelle levering. Heel tevreden.

Top dienstverlening met een persoonlijk briefje!

Super snelle levering met een persoonlijk briefje. Wat fijn in deze tijd, bedankt! Prachtige kleding van een mooie kwaliteit.

Alles prima in orde

Product was prima in orde, pastte goed en de verpakking was goed verzorgd met iets extras.

Zéér mooie collectie!

Eerste pagina bekeken

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geΓ―nspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft