leuke kleding, goede pasvorm, snelle service en met zorg ingepakt.

Einfach wundervolle Schuhe

Lieferung total schnell Super liebevoll verpackt Werde mir noch viele schone Sachen kaufen und ganz viel Werbung fur euch machen Vielen Dank u�u�u�

Wundervoll

Ich liebe es eure Pakete zu offnen..es ist immer wie ein kleines Geschenk an mich selbst. So liebevoll und detailliert verpackt. 💜

Top kleding

Zeer tevreden over mijn aankopen. Alles is heel mooi. De verzending ging heel vlot en wat maken jullie er een mooi pakketje van. Het lijkt wel elke keer een geschenkje dat je ontvangt. Koop zeker nog bij succusbus.nl.

Goederen beantwoorden aan beschrijving, goede service. Geen enkele klacht. Heel tevreden over Sucubus

Einfach SUPER!!!!

Einfacher Bestellvorgang, tolle Ware und die Verpackung vermittelte mir das Gefuhl, ein Geschenk auszupacken! 😊 Ein ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-Sterne-Einkaufserlebnis!!! Jederzeit wieder!

Liebe in Paketform

In einer rosa Packung kommt liebevoll verpackt die eigentliche Bestellung. Es ist immer wieder ein Fest, eure Sendung zu offnen. Ausserdem kam die Lieferung trotz Corona mega schnell. Danke <3

Coole Sachen gute Qualitat

Schnelle Lieferung alles tipi topi

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Superleuke webshop! Dress to impress is hier mogelijk. Heel veel keuze in producten in vele maten .

Zo veel leuke producten. Keuze uit meerdere stijlen. Voor iedereen die een beetje extra wow zoekt in kleding! Zeer goed betaalbaar. Alles mooie kwaliteit. Snel thuis. Heel goed en leuk verpakt.

Super Firma und Danke fur grosse Grossen

Auch meine zweite Bestellung bie Succubus hat alle meine Erwartungen voll erfullt. Die bestellte Bluse sah genau so aus wie sie im Internet abgebildet war. Und sie passte perfekt. Ich mochte mich auch ausdrucklich bedanken, dass sie auch grosse Grossen fuhren und nicht nur die "Modell-Grossen"!

Online en in de winkel

Voor ieder wat wils Voor de kleine en wat grotere portemonnee Super vrouwelijke kleding

Bestelling de volgende dag al in huis. Alles perfect op maar door de maattabellen 👍. En ook nog persoonlijk verpakt. Top 👍👍

Ruilen

Super geholpen aan de telefoon, andere maat wordt klaar gelegd en retour is geregeld. Helemaal top. Dank jullie wel

Goede en vriendelijke service

De broek die ik besteld had heeft een productiefout. Dit gemeld met foto erbij. Ondanks dat het een sale product was, kreeg ik toch de keuze uit verschillende oplossingen.

Hervorragende Qualitat

Succubus ist schnell, einfach und unkompliziert! Die Qualitat der Produkte ist hervorragend und entspricht den Erwartungen

Wat goed!!

Ik had verschillende kleding besteld, waarvan sommige in verschillende maten. Ik had wel de maattabel gebruikt maar bij sommige kleding zat ik er precies tussenin. Verder geeft de maattabel heel goed weer wat de juiste maten zijn. Ik stond ervan te kijken hoe snel de kleding thuis was geleverd. Ik had namelijk op een woensdagavond de kleding besteld en vrijdagochtend stond de bezorger op de stoep. Ik kan deze site dan ook echt aanbevelen!

Snelle levering en mooie kleding

Ik zocht nog een leuk t-shirt en hip overhemd en dat heb ik bij Succubus gevonden.

Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst bij Succubus en was telkens tevreden over de leversnelheid, de kwaliteit van de kledij en de maattabel. Succubus biedt bovendien een groot aanbod aan dat diverse kledingstijlen aanspreekt. Altijd een fijne ervaring.

mooie kleding en vlugge levering

Ik ben fan van succubus. hou enorm van hun vintage kleding en accessoires. soms is er wel iets bij dat voor mij minder mooi oogt maar dan is er een vlotte manier om te retourneren. Ook de gratis verzending is voor mij een zeer belangrijk punt.

Bin sehr zufrieden.

Die Bestellung ist unkompliziert, die Lieferung erfolgt schnell und zuverlassig. Die Schuhe selbst sind einfach ein Traum.

Alles tip top

Rappe verzending, mooi verpakt in roze doos, alles perfect

Mooi ingepakt. Echt cadeautje

Snel! En mooi ingepakt

De verzending was heel snel. De kleding was binnenin het pakket ingepakt als een cadeautje. Kleding zit ook perfect. 1 nadeel maar daar kunnen ze niks aan doen. Ik heb maat 38 dus heel standaard en dat is altijd snel uitverkocht.

Erg professioneel, netjes en snel

Amazing service

I just love my received article and i just want say that these is amazing service! Will buy again

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft