Altijd super tevreden.

Ik koop niet regelmatig maar als ik het doe ben ik blij hoe het gaat en wat ik binnen krijg. Vandaag voor het eerst iets terug gestuurd maar dat ligt niet aan jullie. Zag er toch anders uit dan ik dacht dat het zou zijn.

snelle service, mooie kwaliteit

zeer tevreden

Top...snel en altijd een feestje bij t uitpakken.

Verrassend snel altijd...email reactie ook erg fijn. Zo fijn uitpakken ☺ altijd een kadootje voor mezelf...de zorg die er word besteed aan t inpakken...mijn complimenten...tot de volgende bestelling..

Geweldig !

Gewoon een aanrader!!!

Tip top

Zoals altijd alles inorde. Rapper verzending. Wordt goed op de hoogte gehouden van alles.

Toller Shop und tolle Ware

Einkaufen uber die Homepage war super, Ware mit zwischen Infos sehr schnell erhalten. Sehr schone Ware! Wir bestellen wieder

Altijd tevreden

Makkelijke, duidelijke, werkende website. Bij problemen altijd gepaste hulp. 5☆☆☆☆☆

Schneller Versand, alles Top.

Tolle Verpackung der Ware, mit Herz :)

toppie

echt leuk de spulletjes en netjes ook ben er echt blij mee

Jederzeit wieder!

Geweldig!

De kleedjes, mijn jas, rok en blouse zijn zo leuk, ik ben er helemaal gek op! De pakjes openmaken op zich is al super, alles is altijd zo leuk verpakt! Ik ben fan!

Mijn favoriete webshop

goede kwaliteit, snel geleverd, altijd netjes behandeld

Goeie service

Snelle levering Goeie kwaliteit

Ausgezeichneter Service.

Superschoner Shop. Tolle Klamotten und noch besserer Service. Hatte eine Frage bezuglich eines Accessoires und mir wurde prompt geholfen. Allein die Verpackung vom bestellten Artikel wurde mit so viel Liebe zum Detail verpackt. Ich war direkt Schock verliebt. 😍 Danke fur den tollen Service.

Goeie service

Bestelling worden rap & correct geleverd in België. Is er eens iets dat ‘misloopt’ wordt je op zeer goeie manier te woord gestaan en perfect opgelost.

Zeer tevreden over verpakking en besteld product, levering redelijk snel

Ik heb een prachtige mantel gekocht, goede kwaliteit! Het pakket kwam een aantal dagen na bestelling keurig verpakt aan! Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat het niet gratis geretourneerd kan worden, de producten zijn niet goedkoop daarvoor zou ik hier iets meer service verwachten. Ik had de mantel liever 1 maatje kleiner, maar deze kosten weerhielden mij ervan! Ik betaalde voor de toch al niet goedkope mantel ook al verzendkosten en dit zou de prijs nog duurder maken!

Snel en zorgvuldig

Leuke jurkjes en eigenlijk past het altijd perfect. Fijne stof en leuke modellen. Ik word er iedere keer weer blij van.

Mooiste jurk

Nog nooit zo'n mooie jurk gekocht, staat goed, heel mooie stof.

Geweldige service!

Ik had schoenen gekocht die uiteindelijk een maatje te groot bleken. Gelukkig kon ik deze ruilen voor een kleinere maat. De retour service was begrip vol en heel vriendelijk. En heb binnen een meun van tijd de goede schoenen binnen gekregen! Ze kwamen leuk verpakt binnen en zaten perfect. Succubus is mijn favoriete online kleding winkel!!

Super schnelle Lieferung

Tolle Sachen , werde wieder bestellen

Vandaag besteld, de volgende dag in huis! Mooie kwaliteit

Uitstekende producten met een uitstekende service

Zeer snelle verzending, elke artikel persoonlijk en aantrekkelijk ingepakt als cadeautje, goede kwaliteit van de producten. Daarom al langere tijd vaste klant!

Best een goede ervaring

Leuke jas aangekocht en ontvangen. Blij met mijn nieuwe jas,haal haar uit de doos;zag dat er dingen niet goed waren en heb contact gezocht met de klantenservice, met wie ik tot een redelijk goede oplossing gekomen ben.

Snel, prachtig, mooie aanbieding

Ik zag schoenen in de aanbieding. Maat 42!! Die zijn nogal eens uitverkocht.. Zeer snel geleverd, super mooie kwaliteit. En leuk ingepakt, met strik en lieveheersbeestje.. Liefde!

Snelle levering, volgende dag in huis en mooie kleding.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft